Ελεονώρα Μελέτη : Η αδημοσίευτη και «κροπαρισμένη» φωτογραφία που ανάρτησε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
1 year, 1 month ago
6

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της. Ηπαρουσιάστρια έχει βρει την ηρεμία αλλά και τον έρωτα στο πλευρό του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη αλλά και την ευτυχία στο πρόσωπο της κόρης της Αλεξάνδρας.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ελεονώρα δημοσίευσε στο Instagram μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στην οποία βλέπουμε εκείνη και τον σύζυγο της να ποζάρουν χαμογελαστοί.

Στη λεζάντα η παρουσιάστρια του «Μετά τα Μεσάνυχτα» εξήγησε πώς η φωτογραφία τραβήχτηκε από τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη όταν εκείνη διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτηση της :

«Αν «ξεκροπάρεις» τη φανταστική αυτή φωτογραφία της roula.revi θα δεις μια κοιλια μέχρι το θεό, καθώς ήμουν έγκυος 8,5 μηνών όταν τραβήχτηκε…την ανέβασα γιατί στις αληθινές διαστάσεις της είναι αντιπροσωπευτική της teammarossoulis… αν γιορτάζω σήμερα???με έχεις να γιορτάζω? Παραδοσιακά? Διάβασα όμως ένα ενδιαφέρον άρθρο που ανέβασα κ στο byeleonorameleti ,που λέει πως αυτοί που τρολαρουν τη σημερινή μέρα καλό θα ήταν να μπαίνουν πρώτοι απ όλους, έστω κ για λίγο στο κλίμα…με μια μικρή κίνηση, οποια κ αν είναι! Εγώ λοιπόν σήμερα έβαψα νύχι κόκκινο και ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ένας έρωτας, psycho_25 , αλλά ποζάρει κ ο άλλος, ο μεγάλος έρωτας κ των δυο που μπορεί να μην φαίνεται, αλλά είναι εκεί… #babyalexandra απολαύστε τη μέρα, ο καθένας με τοΝ Έρωτα του για το οτιδηποτε… για άνθρωπο, για δουλειά, για χόμπι, για ιδέα, για τραγούδι, για φαγητό, για συναίσθημα, για αντικείμενο… #loveyou dudes! »

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αν «ξεκροπάρεις» τη φανταστική αυτή φωτογραφία της @roula.revi θα δεις μια κοιλια μέχρι το θεό, καθώς ήμουν έγκυος 8,5 μηνών όταν τραβήχτηκε…την ανέβασα γιατί στις αληθινές διαστάσεις της είναι αντιπροσωπευτική της teammarossoulis… αν γιορτάζω σήμερα??? 😂😂😂😂με έχεις να γιορτάζω? Παραδοσιακά? Διάβασα όμως ένα ενδιαφέρον άρθρο που ανέβασα κ στο @byeleonorameleti ,που λέει πως αυτοί που τρολαρουν τη σημερινή μέρα καλό θα ήταν να μπαίνουν πρώτοι απ όλους, έστω κ για λίγο στο κλίμα…με μια μικρή κίνηση, οποια κ αν είναι! Εγώ λοιπόν σήμερα έβαψα νύχι κόκκινο και ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ένας έρωτας, @psycho_25 , αλλά ποζάρει κ ο άλλος, ο μεγάλος έρωτας κ των δυο που μπορεί να μην φαίνεται, αλλά είναι εκεί… #babyalexandra απολαύστε τη μέρα, ο καθένας με τοΝ Έρωτα του για το οτιδηποτε… για άνθρωπο, για δουλειά, για χόμπι, για ιδέα, για τραγούδι, για φαγητό, για συναίσθημα, για αντικείμενο… #loveyou dudes!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις 14 Φεβ, 2019 στις 3:11 πμ PST