Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Είναι μια ιστορία, που πραγματικά με έχει στενοχωρήσει
2 years, 4 months ago
6

Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πως βίωσε την πρώτη καραντίνα, στον γάμο της αλλά και στο «The Voice».

«Δεν μου χρειαζόταν αυτό κι έχω μυηθεί στο να ψάχνω πράγματα του εαυτού μου και πάντα με εκπλήσσει. Δεν μου χρειάζεται κάτι τόσο οδυνηρό για να καταλάβω τι μου γίνεται. Ταράχτηκα πολύ την πρώτη φορά, δεν μου άρεσε καθόλου και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Είχα θυμώσει με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα και που καθάριζαν τα σπίτια τους. Μετά ηρέμησα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μετά έμεινα αναγκαστικά με τον εαυτό μου, είδα κάποια πράγματα και ξεκουράστηκα… Είναι μια ιστορία, που πραγματικά με έχει στενοχωρήσει και θέλω να τελειώσει αυτό το πράγμα».

«Δεν πίστευα ποτέ ότι ο γάμος…»

Για τον γάμο της ανέφερε: «Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο γάμος, η αλήθεια είναι ότι αποτελεί ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου, το οποίο το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όρια μου, είναι κάτι πολύ ζωντανό. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αν τον σκότωνε και σε ένα χρόνο θα ήταν τι να πω.

Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο από το χώρο, αρκεί να είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και σέβεται την τέχνη και αυτό συμβαίνει με τον σύζυγο μου. Και γνωρίζει και του αρέσει και η μουσική και το θέατρο και οι τέχνες. Με γοητεύει που είναι από τελείως διαφορετικό χώρο, με ξεκουράζει που δεν χρειάζεται να συζητάμε και να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα,  μου έχει προκαλέσει ενδιαφέρον ότι μπαίνω και γνωρίζω ένα άλλο πολύ πιο σκληρό και σκοτεινό κόσμο, επειδή είναι ποινικολόγος».

«Δεν με νοιάζει η κριτική…»

Για την αποχώρησή της από το «The Voice» σημείωσε: «Κακό μπορεί να κάνει μόνο η ασυνειδησία, στον καθένα, όταν σου έρχεται κάτι στον δρόμο είναι ωραίο να γνωρίζεις τι είναι και να το επιλέγεις  και να γνωρίζεις και τα δικά σου όρια, για να μπορέσεις να είσαι εντάξει και με τον  εαυτό σου και  εκεί που καλείσαι να πας. Παλιότερα δεν το έπραξα, όταν ήρθε το συγκεκριμένο ήμουν θετική γρήγορα, αλλά φοβόμουν την μεγάλη έκθεση, ξαφνικά θα έμπαινα στα σπίτια των ανθρώπων γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν ενοχλώ, κάνω αυτό που μου αρέσει από την καρδιά μου.

Δεν με νοιάζει η κριτική των ανθρώπων, με ενδιαφέρει αλλά δεν με βάραινε αυτό, ξαφνικά μπήκα σε ένα χώρο καινούργιο και θα ήθελα να είμαι εντάξει. Είναι δύσκολη η κριτική στο «The Voice». Ένιωθα άβολα όταν δεν γυρνούσαν οι καρέκλες. Με βοήθησαν βέβαια οι συνάδελφοι γιατί αντιμετωπίζαμε θετικά τα παιδιά. Ήρθα σε δύσκολη θέση απλά το αντιστάθμιζα με το ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που έρχονται».

 

in.gr