Ελισάβετ Μουτάφη: «Προσπαθούσα να λέω στον εαυτό μου ότι όλα είναι καλά»
1 year, 22 days ago
6

Ήταν λίγο άγριο, γιατί δεν το έχουμε ξαναζήσει»

Πριν λίγους μήνες η Ελισάβετ Μουτάφη είχε αποκαλύψει ότι νόσησε από κορωνοϊό. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Πριν μία εβδομάδα πέρασα τον ιό. Ήμουν θετική στον ιό, τον πέρασα πολύ ελαφριά, ήμουν από τους πολύ τυχερούς. Αλλά πρέπει να πω στον κόσμο ότι είναι πολύ άγριο να είσαι μόνος σου. Και μάλιστα το περνούσα και ελαφριά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«O σύζυγός μου και οι άνθρωποί μου έφυγαν από το σπίτι γιατί δεν επιτρεπόταν να μείνουν μαζί μου και ευτυχώς βρέθηκαν αρνητικοί. Και έβλεπα από το ματάκι της πόρτας να μου φέρνουν πράγματα οι άνθρωποι μου με μάσκες με γάντια, είναι άγριο για την ψυχολογία του ανθρώπου»

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «7 Μέρες TV» αναφέρθηκε στην ψυχολογία που είχε όταν της χτύπησε την πόρτα ο αόρατος εχθρός αλλά και στο πως άλλαξε η ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας του ιού.

Πέρασες κορωνοϊό, ευτυχώς ελαφρά. Σε σόκαρε όταν συνέβη;

Επειδή πήγαινε στην Κύπρο και έκανα κάθε εβδομάδα μοριακό τεστ, ήταν κάτι που το έλεγχα συνέχεια. Δεν με σόκαρε. Το πέρασα, όπως είπες, ελαφριά. Ήμουν πολύ τυχερή. Ήταν λίγο άγριο, γιατί δεν το έχουμε ξαναζήσει. Προσπαθούσα να λέω στον εαυτό μου ότι όλα είναι καλά.

Αυτή η διετία άλλαξε κάποιες από τις προτεραιότητες σου;

Εννοείται πως άλλαξε. Πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο! Είμαστε κάθε μέρα με μια μάσκα. Ξέρουμε ότι αυτός ο ιός είναι θανατηφόρος. Όλα αυτά φυσικά και αλλάζουν τις προτεραιότητες και τη ζωή σου. Ανατρέπονται τα πάντα

newsbreak.gr