Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο μάγος που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του – ΒΙΝΤΕΟ
2 years, 3 months ago
6

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Παρουσιαστές του talent show είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος ενώ η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τάκη Ζαχαράτο, Έλενα Χριστοπούλου και  Κρυσταλλία Ρήγα.

Δείτε την έναρξη του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο μάγος που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του

Ένας από τους διαγωνιζόμενους κατάφερε με την ιστορία του να συγκινήσει του κριτές, που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Ο Νίκος ο Μάγος παρουσίασε ένα εντυπωσιακό act μαγείας, εντυπωσιάζοντας τους κριτές. Όμως η αληθινή μαγεία κρυβόταν στο video wall πίσω από τον διαγωνιζόμενο. Όταν τελείωσε το act, άρχισε να προβάλλεται ένα βίντεο με την προσωπική ιστορία του Νίκου.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι για 3 μήνες βρισκόταν σε κώμα, λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος. Μάλιστα οι γιατροί είχαν πει στη μητέρα του ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά. Εκείνος όμως δεν τα παράτησε, τους διέψευσε, κατάφερε να περπατήσει, να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, να σπουδάσει μαγειρική και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με οργάνωση εκδηλώσεων.

Η ιστορία του Νίκου συγκίνησε τους κριτές που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Ο Νίκος ο Μάγος πέρασε στην επόμενη φάση με 4 “ναι”.

enikos.gr