Έλλη Τρίγγου: «Οι “Άγριες Μέλισσες” έχουν αλλάξει την καθημερινότητά μου – Υπάρχουν παντού γύρω μου»
1 year, 10 months ago
6

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/6) η Έλλη Τρίγγου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της «Ασημίνας Σταμίρη» στις «Άγριες Μέλισσες», «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για την επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά ενώ παράλληλα έκανε ειδική μνεία στην παράσταση «Αντιγόνη», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι με τον ομώνυμο ρόλο.

Με ποια από τις δύο ηρωίδες έχει κοινά στοιχεία;

«Νομίζω και με τις δύο έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Από τη μία είναι η εσωστρέφεια της «Ασημίνας» και από την άλλη η «Αντιγόνη» που είναι πιο δυναμική. Βλέπω και τα δύο στοιχεία στον εαυτό μου», απάντησε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι προσωπικός της στόχος είναι να κάνει πολλά ταξίδια και τόνισε ότι συνήθως αφήνεται στη ροή.

«Προγραμματίζω αυτά που πρέπει, αυτά που έχουν αντίκτυπο και σε άλλους», σημείωσε.

Πώς λοιπόν προέκυψαν οι «Άγριες Μέλισσες»;

«Ήμουν χωρίς δουλειά, στον αέρα και ετοιμαζόμουν να φύγω ταξίδι. Τότε με κάλεσε ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Λευτέρης Χαρίτος, κάναμε ραντεβού για άλλον ρόλο αλλά τελικά βρέθηκα με την ‘Ασημίνα’», είπε η Έλλη Τρίγγου.

Μέσω της δραματικής σειράς εποχής η ηθοποιός «μπήκε» στα σπίτια πολλών τηλεθεατών, οι οποίοι την αναγνωρίζουν στο δρόμο και της μιλούν ωστόσο, η ίδια δεν νοιώθει και τόσο άνετα.

«Έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου γιατί συνέχεια ασχολούμαι με τις «Άγριες Μέλισσες». Υπάρχουν παντού γύρω μου. Εισπράττουμε αγάπη από τον κόσμο αλλά δεν είναι και το πιο οικείο για μένα να μου μιλάει ο κόσμος στον δρόμο», εξομολογήθηκε.

Και πρόσθεσε ότι έχει μεγάλη περιέργεια και λαχτάρα για το τί θα έρθει μετά τις «Μέλισσες».

Η Έλλη Τρίγγου το καλοκαίρι θα υποδυθεί την «Αντιγόνη», με την παράσταση να πραγματοποιεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Πώς νιώθει για τον ρόλο της;

Η ίδια δήλωσε ευτυχισμένη και αποθέωσε τους συνεργάτες της: «Μας σκηνοθετεί ο Τσέζαρις Γκραουζίνις που είναι μεγάλος καλλιτέχνης. Έχουμε τρομερούς συνεργάτες. Στον θίασο θα είναι, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Βασίλης Μπισμπικης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Είναι απίστευτη ομάδα, μπροστά και πίσω από τη σκηνή».

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός θα παίξει στην Επίδαυρο και αγωνιά.

«Η Επίδαυρος είναι ένα πολύ ωραίο θέατρο και φιλόξενο για έναν ηθοποιό. Είναι φτιαγμένο για να αγκαλιάζει αυτό που κάνεις. Χωράει πολύ κόσμο και αυτό είναι κάτι που το παρατηρώ με περιέργεια γιατί δεν έχω απευθυνθεί σε τόσο πολύ κόσμο ξανά».

Η ίδια έχει επιλέξει να μην δει τις μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις της «Αντιγόνης» που έχουν ανέβει στο παρελθόν, καθώς δεν θέλει να επηρεαστεί από άλλες ερμηνείες.

«Έχω αποφασίσει να μην δω τις μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις που υπάρχουν για να πάω με αυτήν την άγνοια και την αγνότητα. Η «Αντιγόνη» βγαίνει και μιλάει μπροστά σε όλη την πόλη για πρώτη φορά και λέει αυτό που πιστεύει. Είναι μια γυναίκα που κάτι την έχει αναγκάσει να πάρει θέση για μια αδικία που συμβαίνει. Παίζουμε ένα κορίτσι που ψάχνει να βρει τη φωνή της. Εγώ κάνω ακριβώς το ίδιο και κάπου εκεί θα συναντηθούμε με την ‘Αντιγόνη», τόνισε για τον ρόλο της.

Και κατέληξε: «Η κάθε δουλειά είναι αφορμή για μια διαφορετική προσέγγιση. Η «Αντιγόνη» είναι ιδιαίτερη περίπτωση και συνειδητά έχω επιλέξει να μην έχω εικόνες».

in.gr