Έλληνας τραγουδιστής-παρουσιαστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Με τον ερχομό του αδελφού μου, ζήλεψα, και έχασα τη φωνή μου»
7 months, 25 days ago
6

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης διανύει πλέον την τέταρτη χρονιά του στο τηλεοπτικό πεδίο και παρά το ότι προέρχεται και ανήκει στο χώρο της μουσική βιομηχανίας έχει περάσει τις εξετάσεις του με άριστα.

Ο Παναγιώτης που τον βλέπαμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ετυχείτε», στο Open, μίλησε στην Άννα Ζηρδέλη και στην εκπομπή «Το Πρω1νό» για τα επαγγελματικά του, το σκύλο του τον Joy αλλά και για τα παιδικά του χρόνια.

Ο τραγουδιστής προέβη σε μια αποκάλυψη που δεν ήταν γνωστή μέχρι στιγμής. Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης όταν ήταν μικρός έχασε τη φωνή του εξαιτίας της γέννησης του αδελφού του. Δυστυχώς ο αδελφός του δεν είναι στη ζωή, τον «έχασαν» σε πολύ μικρή ηλικία. «Εγώ είμαι το πρωτότοκο παιδί μετά από εμένα ήρθε ένας αδελφός που δυστυχώς τον χάσαμε στην πορεία. Εγώ ζήλεψα γιατί από εκεί που ήμουν μοναχοπαίδι ξαφνικά είχα ανταγωνιστεί και εκεί που μιλούσα από πάρα πολύ νωρίς σταμάτησα να μιλάω για κανένα χρόνο.

Πήγαμε σε ένα λογοθεραπευτή και είπε στη μητέρα μου να μου τα λέει τραγουδιστά και αρχίσαμε το μιούζικαλ μέσα στο σπίτι. Και τραγούδι στο τραγούδι μίλησα», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Όσο για το τέλος της συνεργασίας του με το Open, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είπε ανάμεσα σε άλλα: «Πολλά πράγματα λέγονται στο χώρο της τηλεόρασης αλλά δεν πρέπει να τα παίρνουμε όλα της μετρητοίς. (…) Στεναχωρήθηκα γιατί έχασα τη δουλειά μου».

Δείτε τη συνέντευξη