Έλντα Πανοπούλου: «Στην ασέλγεια δεν βάζω αστερίσκο»
1 year, 6 months ago
6

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/5) η γνωστή ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου, η οποία σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης είχε πολλά να πει για το θέατρο αλλά και για τις καταγγελίες που ήρθαν στο προσκήνιο.

Η Έλντα Πανοπούλου μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και τη δυσκολία που υπάρχει για έναν παλιό γνώριμο των τηλεοπτικών πλατό να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Έλντα Πανοπούλου δήλωσε ότι στο θέατρο πρέπει κανείς να έχει γερό στομάχι και ότι το ταλέντο μόνο δεν φτάνει για να φτάσει στην κορυφή.

Το επάγγελμα του ηθοποιού χρειάζεται αυταπάρνηση» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Μπορεί πολλοί να ξεκινούν με στόχο τη δόξα και τη φήμη αλλά ο πραγματικός ρόλος του ηθοποιού είναι η παρηγοριά στο κοινό που τον εμπιστεύεται ειδικά στις δύσκολες στιγμές για να ξεχαστεί» συμπλήρωσε.

Τέλος η Έλντα Πανοπούλου, έκανε το δικό της σχόλιο για τις καταγγελίες στο θέατρο και τα όσα έχουν υποστεί επαγγελματίες και σπουδαστές δραματικών σχολών:

«Στην ασέλγεια δεν βάζω αστερίσκο. Εάν συλληφθείς και ασελγείς ακόμα και με τα μάτια για εμένα πρέπει να απομακρύνεσαι από τη δουλειά μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί ο έρωτας, το φλερτ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε στην κάμερα του Dot. η Έλντα Πανοπούλου:

in.gr