Έλον Μασκ: Η μητέρα του κοιμάται στο γκαράζ, όταν τον επισκέπτεται στο Τέξας Όπως λέει η ίδια δεν την ενοχλεί και ιδιαίτερα.
1 year, 7 months ago
6

Δεν έχει στην κατοχή του σπίτια, περιουσιακά στοιχεία, ούτε καν μετρητά. Η «ιδέα» της κατοχής δεν αρέσει ιδιαίτερα σε έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, τον Έλον Μασκ, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγους μήνες στη χώρα μας.

Τον επισκέπτομαι και… κοιμάμαι στο γκαράζ

Ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας νοτιοαφρικάνικης καταγωγής είχε δηλώσει πως θέλει να απαλλαγεί εντελώς από τα φυσικά του υπάρχοντα και να αφιερωθεί στη ζωή ανάμεσα στον Άρη και τη Γη.

Αυτή του η απόφαση δεν φαίνεται να ενοχλεί ιδιαίτερα τη μητέρα του, η οποία κοιμάται στο…. Γκαράζ όταν επισκέπτεται τον γιο της στο Τέξας.

Διαβάστε επίσης: Ο Ελον Μασκ φλερτάρει με τα εμφυτεύματα μικροτσίπ

«Δεν μπορείς να έχεις ένα φανταχτερό σπίτι κοντλά σε μια τοποθεσία γεμάτη με πυραύλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Σημειώνεται πως πριν από έναν περίπου χρόνο, ο Έλον Μασκ αποκάλυψε πως θα εγκαταλείψει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία, γράφοντας στο Twitter: «Πουλάω σχεδόν όλα μου τα φυσικά υπάρχοντα. Δεν θα έχω σπίτι πλέον. Δεν χρειάζομαι μετρητά, η κατοχή απλώς σε βαραίνει».

Βέβαια, αν και οι απόψεις του Έλον Μασκ δείχνουν να βρίσκουν σύμφωνη τη μητέρα του, εκείνη αποκάλυψε πως δεν βρίσκει τρομερή την ιδέα της εκτόξευσης στον Άρη.

 

«Πρέπει να προετοιμάζεσαι και να μένεις απομονωμένη για έξι περίπου μήνες. Δεν με ελκύει αυτή η ιδέα. Αλλά αν τα παιδιά μου θέλουν να το κάνω, τότε θα το κάνω», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως η Μάγιε Μασκέχει τρία παιδιά, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Έρολ Μασκ. Τον 51χρονο Έλον, τον 49χρονο Κίμπαλ και τη 48χρονη Τόσκα.