Έλον Μάσκ: Πατέρας για 9η φορά – Απέκτησε δίδυμα με κορυφαίο στέλεχος της εταιρίας του Ο Έλον Μάσκ απέκτησε δίδυμα με στέλεχος της εταιρίας του, λίγες εβδομάδες πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδί του με Grimes το 2021.
1 year, 8 months ago
6

Ο Έλον Μάσκ, σύμφωνα με το «Business Insider», απέκτησε δίδυμα με τη Σίβον Ζίλις, στα τέλη του 2021. Η Σίβον Ζίλις είναι κορυφαίο στέλεχος της εταιρίας του. Μόλις λίγες εβδομάδες πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδί του με την τραγουδίστρια Grimes, ο δισεκατομμυριούχος έγινε για 9η φορά πατέρας. Αυτή τη φορά όμως, με άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δικαστικά έγγραφα, που συγκέντρωσε το πρακτορείο, ο Έλον Μασκ και η Σίβον κατέθεσαν αίτηση για την ονοματοδοσία των διδύμων, προκειμένου να έχουν το επώνυμο και των δύο. Η αίτηση φέρεται να εγκρίθηκε από δικαστή στο Όστιν του Τέξας τον Μάιο, αν και τα ονόματα των παιδιών παραμένουν άγνωστα.

Ο  Έλον Μασκ έχει μιλήσει στο παρελθόν για το ζήτημα της πατρότητας «New York Times» το 2020. Εκεί ο μεγιστάνας παραδέχθηκε ότι όταν τα παιδιά είναι μικρά, η συνεισφορά του είναι μικρή.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω. Όταν το παιδί μεγαλώσει, θα υπάρχει μεγαλύτερος ρόλος για μένα. Νομίζω ότι απλά θα κάνω αυτό που έκανα και με τα άλλα μου παιδιά».

Τα 9 παιδιά του Έλον Μάσκ

Ο Έλον Μάσκ έχει πλέον, συνολικά 9 παιδιά. Ο επιχειρηματίας ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Τζάστιν Γουίλσον, με την οποία έχει πέντε γιους: τα δίδυμα Γκρίφιν και Χαβιέ, 18 ετών και τρίδυμα Νταμιάν, Σάξον και Κάι, 16 ετών. Ο Μάσκ έχει χάσει το πρώτο παιδί που απέκτησε με την Καναδή συγγραφέα, σε ηλικία 10 εβδομάδων από το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

Το Μάιο του 2020 ο Έλον Μάσκ και η τραγουδίστριας της ηλεκτρονικής synth και art ποπ μουσικής, απέκτησαν ένα αγοράκι. Το Δεκέμβριο του 2021 έφεραν στον κόσμο και ένα κοριτσάκι με το περίεργο όνομα Exa Dark Sideræl Musk, μέσω παρένθετης μητέρας. Η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί τους ήρθε κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το Vanity Fair στο σπίτι της Grimes, στο Τέξας. Όταν ο  δημοσιογράφος, Ντέβιν Γκόρντον άκουσε πάνω από ένα μωρό να κλαίει, έγινε η αποκάλυψη.

Αναφορικά με το αν είναι ξανά μαζί με τον Έλον Μασκ απάντησε:

«Δεν υπάρχει λέξη για αυτό. Πιθανότατα θα αναφερόμουν σε εκείνον ως ο σύντροφός μου, αλλά είμαστε πολύ ρευστοί. Ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια. Είμαστε καλύτεροι φίλοι. Βλέπουμε ο ένας τον άλλο διαρκώς… Απλά, έχουμε τα δικά μας πράγματα να συμβαίνουν και δεν περιμένω από τους άλλους να το καταλάβουν», περιέγραψε.

Με την αποκάλυψη των διδύμων που απέκτησε με την Σίβον Ζίλις, ο Έλον Μάσκ μετρά 9 παιδιά συνολικά.

in.gr