Elon Musk: Έχασε κιλά μετά το τρολάρισμα στα social media και μοιράζεται το μυστικό του
1 year, 7 months ago
6

Ο Elon Musk έγινε στόχος τρολαρίσματος στα social media για τα κιλά του, όταν φωτογραφήθηκε χωρίς μπλουζάκι στη Μύκονο, τον Ιούλιο.

Μάλιστα, ακόμη και ο πατέρας του, Errol Musk είπε ότι ο γιος του πρέπει να αδυνατίσει όταν είδε τις φωτογραφίες που πλημμύρισαν το twitter.

Έτσι, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, έπειτα απ’ όλο αυτό το body shaming που βίωσε, ανακοίνωσε πως ήδη έχασε εννέα κιλά και μάλιστα αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο το πέτυχε. “Με τη συμβουλή καλού φίλου, νηστεύω περιοδικά και αισθάνομαι υγιέστερος” έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter.

Επίσης, πρόσθεσε ότι “από καιρό σε καιρό, θα μοιράζομαι κάποια πράγματα που δούλεψαν για εμένα, σε περίπτωση που τα βρείτε και εσείς βοηθητικά“.

O Musk επέλεξε τη μέθοδο της διαλείπουσας νηστείας για να χάσει κάποια περιττά κιλά, μέθοδος που περιλαμβάνει εναλλαγή μεταξύ νηστείας και φαγητού σε τακτικό πρόγραμμα και είναι πολύ δημοφιλής στο Χόλιγουντ. Δύο από τις πιο κοινές μεθόδους διαλείπουσας νηστείας περιλαμβάνουν καθημερινές νηστείες 16 ωρών ή νηστεία για 24 ώρες, δύο φορές την εβδομάδα.

Toν Ιούλιο ο Elon Musk είχε έρθει για ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο και οι φωτογραφίες του να λιάζεται σε πολυτελές σκάφος στο Νησί των Ανέμων έκαναν τον γύρο του κόσμου. Οι χρήστες των social media δεν άργησαν να τον στοχοποιήσουν με meme και αστεία σχόλια στο twitter σχετικά με τη λευκή επιδερμίδα του CEO της Tesla και της Space X αλλά και το σώμα του. ο Musk έσπευσε να απαντήσει με αρκετές δόσεις χιούμορ και αυτοσαρκασμού.