Elon Musk: Έσπασε τη σιωπή του μετά την απόφαση της 18χρονης κόρης του να αλλάξει όνομα και φύλο
1 year, 6 months ago
6

Τέσσερις μήνες μετά την απόφαση της 18χρονης κόρης του Vivian να αλλάξει όνομα και φύλο, ο Elon Musk σπάει τη σιωπή του.

Τον Ιούνιο η 18χρονη τρανς κόρη του CEO της Space X, Xavier Muskόπως ήταν το όνομα που της δόθηκε κατά τη γέννησή της, κατέθεσε αίτηση σε δικαστήριο του Λος Άντζελες τόσο για την αλλαγή φύλου, αλλά και για την αλλαγή ονόματος. Η Xavier, που συμπλήρωσε τα 18 της χρόνια τον Απρίλιο, ζητούσε την αλλαγή ολόκληρου του ονόματός της και δήλωνε νόμιμμα την ταυτότητα του φύλου της. Συγκεκριμένα, η 18χρονη ήθελε πλέον να ονομάζεται Vivian Jenna Wilson. Μία εβδομάδα μετά το Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες αποδέχθηκε το αίτημα της 18χρονης διεμφυλικής κόρης του Elon Musk για να αλλάξει το όνομά της ώστε να μην έχει καμία σχέση με τον βιολογικό πατέρα της.

Τέσσερις μήνες μετά, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σχολίασε αυτήν την απόφαση σε συνέντευξή του στους Financial Times, όπου είπε ότι η απόφαση του παιδιού του να αποστασιοποιηθεί από αυτόν έχει επηρεαστεί από “νεομαρξιστές” στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Είναι γεμάτα κομμουνισμό και μια γενική αίσθηση ότι αν είσαι πλούσιος, είσαι κακός” είπε ο CEO της Tesla, χωρίς ωστόσο να πει συγκεκριμένα σε ποια ιδρύματα αναφερόταν. Επίσης, σημείωσε ότι η τεταμένη σχέση του με τη Vivian “μπορεί να αλλάξει” στο μέλλον.

Έχω πολύ καλή σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Δεν μπορείς να τα κερδίσεις όλα” σημείωσε ο Musk για τα παιδιά του.

Ο ιδρυτής της SpaceX έχει αποκτήσει την έφηβη Vivian με την πρώην σύζυγό του Justine Wilson, οπως επίσης τον 18χρονο Griffin, και τους Saxon, Kai και Damian, 16 ετών. Είναι επίσης πατέρας του γιου X AE A-XII, 2 ετών, και της κόρης Exa, 10 μηνών, με την Grimes. Τον Νοέμβριο του 2021, καλωσόρισε τα δίδυμα παιδιά του με τη Shivon Zilis.

instyle.gr