Emily Ratajkowski: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τον γάμο της – «Ήμουν δυστυχισμένη, έπαιρνα αντικαταθλιπτικά»
1 year, 1 month ago
6

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της να χωρίσει από τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Το όμορφο μοντέλο και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο podcast «Going Mental» δίνοντας απαντήσεις στις φήμες και τα κουτσομπολιά ότι η λήξη του γάμου της, ήταν απόρροια απιστίας.

Η Emily Ratajkowski επισήμανε ότι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν δυστυχισμένη στο γάμο της, ωστόσο δεν έβρισκε το θάρρος να χωρίσει. Μάλιστα εξομολογήθηκε, πως χρειάστηκε να πάρει αντικαταθλιπτικά χάπια προκειμένου να βοηθήσει την ψυχική της υγεία.

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε στις φήμες περί απιστίας του συζύγου της, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Τόνισε ότι στον γάμο τους, είχαν ξεπεραστεί τα όρια, χωρίς ωστόσο να παραδέχεται ότι την απάτησε.

Όπως είπε η Emily Ratajkowski θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή του γιου της και έκανε λόγο για νομικούς λόγους που δεν της επιτρέπουν να πει λεπτομέρειες.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι υπέστη μία μορφή συναισθηματικής χειραγώγησης, το gaslighting. Εστίασε στη σπουδαιότητα να αναγνωρίζει κάποιος την συγκεκριμένη συμπεριφορά και να μην θολώνει την κρίση του. Παράλληλα προέτρεψε τους ανθρώπους να δίνουν σημασία στις κόκκινες σημαίες στις προσωπικές τους σχέσεις και να εμπιστεύονται το ένστικτό τους.

Τι είναι το Gaslighting

Το Gaslighting είναι μια μορφή ψυχολογικής χειραγώγησης κατά την οποία ο θύτης προσπαθεί να σπείρει αμφιβολία για τον εαυτό του και σύγχυση στο μυαλό του θύματός του. Συνήθως, επιδιώκουν να αποκτήσουν δύναμη και έλεγχο πάνω στο άλλο άτομο, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και αναγκάζοντά το να αμφισβητήσει τη δική του κρίση και διαίσθηση.