Ένας γερμανικός ποιμενικός πουλά το σπίτι της Μαντόνα
2 years, 2 months ago
6

Ο πλουσιότερος σκύλος του κόσμου πουλά την έπαυλη, που ανήκε στη Μαντόνα, στο Μαϊάμι, για 31,75 εκατομμύρια δολάρια. Το ακίνητο είχε αγοραστεί από τη σταρ το 2000.

Μπορεί εσείς να νομίζετε ότι έχετε κάπως κακομάθει το δικό σας κατοικίδιο, όμως όταν πέθανε το 1992 η Γερμανίδα κόμισσα Karlotta Liebenstein, άφησε μια κληρονομιά αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων στον δικό της γερμανικό ποιμενικό σκύλο, τον Gunther III.

Έκτοτε βέβαια, ο τετράποδος Gunther και οι απόγονοί του ζουν πολύ άνετα, απολαμβάνοντας «υψηλή σκυλίσια ζωή» και ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο πολυτελών ακινήτων, συμπεριλαμβανομένου του αρχοντικού στο Μαϊάμι που υπήρξε ιδιοκτησία της Μαντόνα και είχε εκποιήσει για 7,5 εκατομμύρια δολάρια πριν από 21 χρόνια.

Δύο γενιές… Gunthers αργότερα, σήμερα ο απόγονος Gunter VI βάζει την πολυτελή βίλα σε στιλ Τοσκάνης των περίπου 800 τ.μ. στην αγορά ακινήτων, για το ποσό των 31,75 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

«Έχουμε πουλήσει αμέτρητα σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά αυτό είναι σίγουρα κάτι το διαφορετικό. Όταν μου είπαν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο πως ένα σκυλί είναι ο ιδιοκτήτης του, δεν το πίστευα» ομολογεί η μεσίτρια Ruthie Assouline του μεσιτικού γραφείου Compass.

Για την ιστορία, ας αναφερθεί εδώ πως όταν ο Gunther VI βρίσκεται στο Μαϊάμι, κοιμάται στο ‘σπιτικό’ του, δηλαδή στην πρώην κρεβατοκάμαρα της Madonna, σε ένα ειδικά προσαρμοσμένο, ιταλικό και από κόκκινο-βελούδο στρογγυλό κρεβάτι, απολαμβάνοντας υπέροχη θέα στον κόλπο Biscayne. Ένα πορτρέτο με επίχρυσο πλαίσιο βρίσκεται πάνω από το τζάκι στο σαλόνι. Ο πολυτελής χώρος περιλαμβάνει ακόμη μια περίτεχνη ξυλογλυπτική δημιουργία στην οροφή του και μια μεγάλη σκάλα φτιαγμένη από κοράλι.


Ο αριστοκράτης Gunther κατάγεται από μια μακρά γενεαλογική σειρά Γερμανικών Ποιμενικών που χρονολογείται έξι γενιές, η δε περιουσία του πλησιάζει το μισό δισεκατομμύριο δολάρια. Μιλάμε φυσικά για τον πλουσιότερο σκύλο του κόσμου, με επενδύσεις σε ακίνητα μέχρι εκδόσεις και σε αθλητικές ομάδες, μέχρι και στον απαιτητικό κόσμο της νυχτερινής ζωής!

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε πως ο σύγχρονος Gunther, ζει απείρως καλύτερα από τους περισσότερους από εμάς, μιας και ταξιδεύει με γιοτ ή με ιδιωτικό τζετ, το δείπνο του περιλαμβάνει παϊδάκια και χαβιάρι και έχει μια συλλογή από σπορ αυτοκίνητα, αντίστοιχη αν όχι πλουσιότερη της συλλογής… απλών κοκάλων, κάποιων άλλων, επίσης «τυχερών» σκύλων!

Πηγή: instyle.gr