Επέστρεψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρω1νό: «Ο ένας δίνει δύναμη στον άλλο»
7 months, 5 days ago
6

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε στο Πρω1νό μια εβδομάδα μετά την απώλεια του πατέρα του. Ο παρουσιαστής παίρνοντας δύναμη από τους συνεργάτες του και με τη στήριξη των δικών του ανθρώπων ξεκίνησε κανονικά με τη στήλη του «Μέχρι να έρθει η Φαίη».

«Καλημέρα σας, μου λείψατε. Είμαστε πιο ορεξάτοι από ποτέ γιατί έχουμε ο ένας τον άλλον. Κι εφόσον υπάρχετε εσείς εκεί, είμαστε κι εμείς εδώ και ο ένας δίνει δύναμη στον άλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό γι’ αυτούς που μένουν εδώ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Φαίη Σκορδά έσπευσε να του δώσει μια μεγάλη αγκαλιά, ο Βασίλης Καλλίδης έκανε ένα πέρασμα ενώ στο τέλος της στήλης του και ο Άρης Καβατζίκης και η Αφροδίτη Γραμμέλη μπήκαν στο πλατό και έκαναν μια μεγάλη αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λίγο πριν περάσουν στα gossip ζήτησε λίγο από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής για να ευχαριστήσει τον ΑΝΤ1 και τους ανθρώπους του για όλα όσα έκαναν για εκείνον αυτές τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και βιώνει. «Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου, ότι είσαι σε μια οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων. Η Φαίη Σκορδά φανερά αμήχανη και συγκινημένη παρέμεινε σιωπηλή ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης τον ευχαρίστησαν.