Έπιασε τον άντρα της να την απατά με την οικιακή βοηθό – Γροθιές, μαλλιοτραβήγματα και «γαλλικά» Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, το παντρεμένο ζευγάρι πάντως παραμένει μαζί
1 month, 25 days ago
6

Κακός χαμός έγινε ανάμεσα σε μια γυναίκα και την οικιακή βοηθό της όταν η πρώτη έμαθε για τη σχέση της δεύτερης με τον άντρα της. Η 45χρονη Jaclyn Maree Morris αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη γυναίκα μία εβδομάδα αφότου έμαθε για τον παράνομο δεσμό τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η μητέρα δύο παιδιών αποκάλεσε την οικιακή βοηθό «γα@@ π@@@» όταν την εντόπισε στο αυτοκίνητό της στη Χρυσή Ακτή στην Αυστραλία, είπε το θύμα στο δικαστήριο τη Δευτέρα.

  • Διαβάστε επίσης: Σχέση με παντρεμένο – Οι αλήθειες που πρέπει να αποδεχτείτε

Η οικιακή βοηθός αντέδρασε, λέγοντάς της: «Δεν θέλω των άντρα σου, οπότε φύγε από εδώ», με περισσότερα… γαλλικά.

Η Morris ισχυρίστηκε ότι το θύμα την προκάλεσε αρχικά, λέγοντας στο δικαστήριο ότι της είπε ότι «πρέπει να μάθει πώς να γα@@@ τον άντρα της».

Η Morris τότε επιτέθηκε στη γυναίκα, γρονθοκοπώντας την αρκετές φορές στο πρόσωπο και αρπάζοντάς την από τα μαλλιά μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου, όπως είπε ο εισαγγελέας Donn Reid στο δικαστήριο.

Με μελανιές στο πρόσωπο

Το θύμα είχε μελανιές στο πρόσωπο, πρησμένο χείλος και κάποια μαλλιά της είχαν ξεριζωθεί από την επίθεση, σύμφωνα με τον Reid.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε πώς η Morris ανακάλυψε τη σχέση περίπου μία εβδομάδα προτού επιτεθεί στην οικιακή βοηθό, η οποία εργαζόταν για την οικογένεια επί 4 χρόνια.

Αφού της έστειλε ένα μήνυμα, η οικιακή βοηθός της απάντησε, προωθώντας της «σεξουαλικού περιεχομένου υλικό» που της είχε στείλει ο σύζυγος, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και μια γυμνή φωτογραφία.

Η μητέρα δήλωσε ένοχη για την επίθεση και τέθηκε σε επιτήρηση για έξι μήνες.

Η Morris και ο σύζυγός της παραμένουν μαζί, σύμφωνα με τη New York Post.

in.gr