«Ερχόσουν εδώ στα μαθητούδια σου…»-Το αντίο των μαθητών της άτυχης Ραφαέλλας
3 minutes ago
6

Στη θλίψη βύθισε την κοινότητα του Αυγόρου η είδηση του θανάτου της 24χρονης Ραφαέλλας Παττίχη, η οποία έχασε τη ζωή της στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στο Αυγόρου.
Η άτυχη νεαρή βρισκόταν στο δρόμο προς το ιδιωτικό φροντιστήριο στο οποίο δούλευε, όταν ο χάρος της έστησε καρτέρι.
Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους καθηγήτρια, οι μαθητές της 24χρονης, οι οποίοι την περίμεναν για μάθημα.
«Άνθρωπος με ήθος, καλοσύνη και φωτεινό χαμόγελο. Αυτό είναι η πολυαγαπημένη μας Ραφαέλλα… Σήμερα ερχόσουνα εδώ στα μαθητούδια σου.. Σε περιμέναμε εδώ να μας μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου… Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας… Καλό σου ταξίδι μονάκριβή μας.. Καλό σου ταξίδι άγγελέ μας… Οι μαθητές σου: Χρυσάνη, Ειρήνη, Κοσμάς, Παντελής, Χρυστάλλα, Χρήστος, Αλέξανδρος, Άννα Μαρία, Αγγελική, Ελένη, Φλουρέντζος, Γεωργία, Μαρία».
Υπενθυμίζεται ότι το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Αυγόρου-Λιοπετρίου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, το οποίο ανετράπη και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.
Αμέσως διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας απεγκλώβισαν την 24χρονη από τα συντρίμμια, ενώ ασθενοφόρο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.
Στη σκηνή έσπευσαν επίσης και μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διεξήγαγαν έρευνες για τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος, του τέταρτου μέσα είκοσι μία μέρες στο 2020.
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΘΥΜΑ 24 ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟΡΟΥ
Ανάμεσα στα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές είναι το κατά πόσον η άτυχη 24χρονη έφερε ζώνη ασφαλείας, αν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, αλλά και πώς έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΘΥΜΑ 24 ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟΡΟΥ