Eric Roberts: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του για τον αδελφό της Julia Roberts – Τι λέει για τη σχέση του με τη σταρ
1 year, 4 months ago
6

Ο Eric Roberts, αδελφός της Χολιγουντιανής σταρ, έκανε μία σπάνια εμφάνιση με την επί 30 χρόνια σύζυγό του, στην πρεμιέρα του Babylon.

Ο Eric Roberts δεν κάνει συχνά εμφανίσεις με την Eliza, όμως την Πέμπτη το βράδυ, ο 66χρονος σταρ έδωσε το “παρών” στη λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Ο ηθοποιός είναι ο αδελφός της Julia Roberts και πατέρας της, επίσης, ηθοποιού, Emma Roberts.

Ήταν ο Eric, που πρώτος μπήκε στον χώρο του κινηματογράφου για να τον ακολουθήσει η μικρότερη αδελφή του, Julia, η οποία αναδείχθηκε σε κορυφαία σταρ με αρκετές κινηματογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Τον Ιούνιο ο Eric προχώρησε σε ένα σπάνιο σχόλιο σχετικά με τη σχέση του με την αδελφή του. Σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός διέψευσε τις φήμες για ρήξη στις σχέσεις του με την Julia έπειτα από χρόνια έντονης φημολογίας .

Η Julia και εγώ πάντα ήμασταν καλά” είπε αν και δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί εδώ και δεκαετίες. Μάλιστα, άσκησε κριτική στα Μέσα για τον έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης στη σχέση του με την Julia, αφού εκείνη έγινε πασίγνωστη μετά το Pretty Woman το 1990.

“Νομίζω ήταν πολλά χρόνια πριν όταν έκανα δημοσιογραφική περιοδεία για την προβολή μιας ταινίας. Ούτε θυμάμαι ποια ταινία ήταν. Και τότε μόλις είχε βγει το Pretty Woman . Με ρωτάνε ένα σωρό ερωτήσεις για την Julia. Είπα “συγγνώμη, μπορούμε να μιλήσουμε για εμένα; Και νομίζω ότι ήμουν αστείος. Και φυσικά μετά άρχισαν “έχουν πρόβλημα. Θεέ μου έχουν πρόβλημα!” επεσήμανε ο Eric Roberts.

Και ξαφνικά όλα αυτά τα προβλήματα που ακούω συνέχεια ότι έχω με την αδερφή μου που δεν τα έχω με την αδερφή μου. Και απλώς εμφανίζονται από παντού”, πρόσθεσε και συνέχισε: “Και με ρωτούν γι’ αυτά σαν να είναι πραγματικά ζητήματα. “Λοιπόν, τι έγινε; Και έτσι και έτσι και έτσι και έτσι. “Α, δεν το ήξερα αυτό”. “Και έτσι τώρα το κρατούν μυστικό. Έτσι ο Eric δεν θα μιλήσει γι’ αυτό”… Δεν συμφωνούμε σε πολλά πράγματα. Αλλά η αδελφή μου κι εγώ πάντα μιλούσαμε, πάντα τσακωνόμασταν και πάντα διασκεδάζαμε γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Τόσο απλό!”

Moυ αρέσει να μαθαίνω την αδελφή μου, είναι πολύ cool κοπέλα, η αδελφή μου” τόνισε και εξήγησε ότι δεν είναι εύκολη η ζωή της μεγαλώνοντας τρία έφηβα παιδιά και να πρωταγωνιστεί και στο πολιτικό θρίλερ του Hulu, “Gaslit”.

Έχει τρία παιδιά στην εφηβεία τώρα. Εννοώ πως η ζωή της δεν είναι μια μέρα στην παραλία, φίλε. Ξέρεις; Και έχει πολλές αηδίες να αντιμετωπίσει. Και κάνει μια σειρά στην τηλεόραση πάλι. Κάνει πολλά πράγματα και δεν το αγνοώ. Απλώς δεν την επιβαρύνω με τον Τύπο. Και αυτό είναι όλο. Απλό. Και αυτή δεν επιβαρύνει εμένα” πρόσθεσε ενώ περιγράφοντας τι είδος μαμάς είναι η Julia σημείωσε: “Παρεμπιπτόντως, είναι υπέροχη μαμά. Είναι μια cool μαμά. Είναι hip μαμά. Τα ξέρει όλα“.

instyle.gr