Ερωτευμένη η Jennifer Garner – Όλο χαμόγελα στο πλευρό του συντρόφου της John Miller
1 year, 1 month ago
6

Jennifer Garner μοιάζει πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του συντρόφου της John Miller.

Η ηθοποιός πέρασε αρκετές διακυμάνσεις προσπαθώντας να βοηθήσει τον πρώην σύζυγό της Ben Affleck να ξεπεράσει τους εθισμούς του, για χάρη των τριών παιδιών τους και τώρα που αυτός έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της Jennifer Lopez, μπορεί και η ίδια η Garner να κοιτάξει τον εαυτό της.

Το Σάββατο, ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” την ηθοποιό στο πλευρό του John Miller να απολαμβάνουν έναν περίπατο στη Σάντα Μπάρμπαρα. Και οι δύο έδειχναν ευδιάθετοι και χαλαροί ενώ κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου απολαμβάνοντας τις στιγμές τους μαζί.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2018, με πηγή να λέει τότε στο PEOPLE για την Garner ότι “δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά απολαμβάνει τη συντροφιά του”

Ο Miller είναι ο πρόεδρος και ο CEO του Cali Group, ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων CaliBurger και έχει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του, τη βιολίστρια Caroline Campbell.

Η Garner ήταν παντρεμένη με τον Ben Affleck και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους το 2018. Έχουν τρία παιδιά, τη 17χρονη Violet, τη 14χρονη Seraphina και τον 10χρονο Samuel.

instyle.gr