Έρρικα Πρεζεράκου: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την μάχη της ανιψιάς της με τον καρκίνο
3 years, 16 days ago
6

Για τη δύσκολη μάχη που δίνει η ανιψιά της Αναστασία μίλησε -μεταξύ άλλων- η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η αθλήτρια μιλώντας στην εκπομπή Tik Talk αναφέρθηκε στην σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο από την οποία πάσχει η μικρή Αναστασία.

Η ίδια με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Είναι τόσο δύσκολο να πεις σε έναν γονιό που έχει ένα επτάχρονο κοριτσάκι ότι ‘Ξέρεις κάτι το παιδί σου δεν θα υπάρχει σε έξι μήνες’. Εγώ δεν έχω παιδιά αλλά μπορώ να αισθανθώ πολύ έναν γονιό που έχει μεγαλώσει, έχει συνδεθεί, έχει δημιουργήσει ένα παιδί. Ξαφνικά του λες πως σε έξι μήνες δεν θα υπάρχει αυτό».

Η Έρρικα Πρεζεράκου συνέχισε φανερά συγκινημένη: «Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πέρα από το να το βοηθήσουμε. Το γεγονός ότι μαζεύτηκαν τα χρήματα λες ας έχει τα όπλα να δώσει τη μάχη της, και από κει και πέρα ο Θεός… Είναι πάρα πολύ βάρβαρο, πολύ σκληρό αυτό το πράγμα. Η αδερφή μου έχει ένα παιδί και ήταν θαύμα. Είναι μαχήτρια».

Τέλος η αθλήτρια ανέφερε: «Είναι δύσκολα έχει να κάνει με κάτι πολύ επικίνδυνο… Μόνο ο Θεός ξέρει. Τουλάχιστον μέσα από την προσευχή νιώθω ότι κάτι γίνεται εκεί και κάπως νιώθω ότι μπορεί να την βοηθήσει στην ψυχή της».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

«Θυμάμαι να κουτρουβαλάω…»

Η γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε από καρδιάς και λεπτομερώς στις στιγμές που βίωσε έπειτα από το τραγικό ατύχημα με το σκάφος που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

Ειδικότερα, η Έρρικα Πρεζεράκου σημείωσε εμφανώς φορτισμένη πως «το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Και κάνει ένα… έτσι και γυρίζει το σκάφος 360 μοίρες».

«Ξαφνικά βρίσκομαι εκσφενδονισμένη μέσα στη θάλασσα. Σε αυτήν την κίνηση, προφανώς, ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι κάποιος έχει πέσει μέσα στη θάλασσα» πρόσθεσε η αθλήτρια στο βραδινό talk show του Alpha. «Κι όπως το σκάφος είναι εδώ, πετάγομαι μέσα στο νερό και κάνω αυτή την κίνηση, το σκάφος συνεχίζει και γυρίζει γιατί είναι στην κλίση των 300 μοιρών. Πάει να κάνει έναν κύκλο ουσιαστικά, μια στροφή. Την ώρα που βγαίνω, θυμάμαι ότι κουτρουβαλάω μέσα και, την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες».

in.gr