“Έσκασε” η «βόμβα» του αιώνα στο Survivor: Αυτόν έπιασαν να τρώει μπέργκερ, πλήρωσε ντόπιο να του το αφήσει
1 year, 2 months ago
6

Survivor All Star ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Μισθοφόρος του Survivor απασφάλισε και δείχνει αποφασισμένος να προδώσει όλα τα μυστικά του ριάλιτι.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βάζει «βόμβα» στο Survivor All Star

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βάζει «βόμβα» στο Survivor All Star. Ο μισθοφόρος που αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από τον Άγιο Δομίνικο προχώρησε σε μερικές αινιγματικές αναρτήσεις αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πρώην πλέον ομάδα του τρώει. «Οι μπλε τρώνε μην αγχώνεστε», έγραψε στο Twitter.

 

Και μάλιστα φωτογράφισε έναν όμορφο συμπαίκτη του με κοτσιδάκια, με μόνο από τους παίκτες του Survivor που έχουν κάνει κοτσιδάκια να είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, ο μισθοφόρος αποχώρησε εκνευρισμένος από τον Άγιο Δομίνικο όταν ανακάλυψε ότι κάποιοι συμπαίκτες του τρώνε φαγητά που τους δίνουν locals στη ζούγκλα. Συγκεκριμένα υπάρχει ένα δέντρο που οι ντόπιοι τους αφήνουν γκοφρέτες, χυμούς μέχρι και μπέργκερ.

 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος το γνωστοποίησε αυτό μόλις το πληροφορήθηκε στην παραγωγή και έθεσε μεγάλο ζήτημα, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν υπήρχε δυνατότητα να αποβληθούν κι άλλοι παίκτες. Για το λόγο αυτό έκανε λόγο για τσίρκο και αποχώρησε με νεύρα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο ένας από τους παίκτες που φέρεται να έπιασε ο μισθοφόρος να τρώνε από το δέντρο… είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η νέα του ανάρτηση για το Survivor και τα burgers

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πάντως με νέα του ανάρτηση στο Instagram αναφέρει ότι δεν ονόμασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο.