«Αισθάνθηκα ξαφνικό κάψιμο…»: Ανησυχία για τον Γρηγόρη Μπάκα, έπαθε έμφραγμα ενώ ήταν σε γύρισμα στο αεροδρόμιο
1 year, 21 days ago
6

Αντιμέτωπος με σοβαρή περιπέτεια υγείας βρέθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την διάρκεια γυρίσματος και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έμφραγμα.

Ο ίδιος βρισκόταν στο αεροδρόμιο όταν ένιωσε ένα ανησυχητικό κάψιμο τόσο στο πίσω μέρος του σώματός του όσο και μπροστά.

Λίγες ώρες μετά μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Μπάκα

«Σας ευχαριστώ μέσα από την “καινούρια καρδιά μου”. Όλα πήγαν τέλεια. Αν δεν ήταν η Δαφνούλα μου και η Τέρψη όλα τα ήταν διαφορετικά. Συνεχίζουμε και παιδιά αμάν διώξτε την τοξικότητα χαλαρώστε, χαμογελάτε και κόψτε το τσιγάρο. Καλή δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο gossip-tv.gr περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν: «Στο 90 έγιναν όλα! Ήμουν σε γύρισμα και αισθάνθηκα ξαφνικά κάψιμο μπρος πίσω. Ήρθαν οι γιατροί του αεροδρομίου γιατί ήμουν εκεί! Μου έδωσαν ασπιρίνη και άλλα χάπια. Είπαν ότι η κατάσταση ήταν περίεργη μετά από ένα καρδιογράφημα. Ήρθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με πήγαν στο Σισμανόγλειο. Είχα μαζί μου την οπερατέρ, την Δάφνη Ματζουράνη. Έφτασα στο νοσοκομείο και έκανα όλες τις εξετάσεις. Με κράτησαν μέσα και χθες το πρωί έκανα σταφανογράφημα. Βρήκαν δύο μικρές αρτηρίες κλειστές και μια κεντρική στο 60% κλεισμένη ενώ στο 70% “χαιρετάς”. Με καθάρισαν μου έβαλαν φάρμακο και μου έδωσαν αγωγή και πλέον πρέπει να αλλάξω τα πάντα» ανέφερε και ευχαρίστησε τους γιατρούς αλλά και τους συνεργάτες του.

Το δημόσιο ευχαριστώ

Ο Γρηγόρης Μπάκας δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει όλους εκείνους που ήταν στο πλευρό του και φυσικά τους συνεργάτες του στην εκπομπή Το Πρωινό, στην οποία και συμμετέχει.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Δάφνη Ματζουράνη την οπερατέρ που είχα εκεί, στους γιατρούς του αεροδρόμιου αλλά και του νοσοκομείου. Επίσης, στον γιατρό που με πήρε και έκανε καινούργιο, τον Μάνο Ιωαννίδη, στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου που μίλησε με τους γιατρούς για να με προσέξουν αλλά και σε όλη την ομάδα του πρωινού του ΑΝΤ1».