Ετεοκλής Παύλου: «Όταν είναι δίπλα μου η Ελένη δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να πετύχω»
1 year, 5 months ago
6

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στο περιοδικό Down Town για τη γνωριμία του με την Ελένη Χατζίδου, που κατέληξε τελικά σε μία πολύ όμορφη σχέση, ενώ μοιράστηκε και τα συναισθήματά του για την τραγουδίστρια. Διαβάστε το απόσπασμα:

Με την Ελένη πώς γνωριστήκατε;

Στο γυμναστήριο. Μέσω κάποιων κοινών φίλων ήρθαμε σε επαφή, ξεκίνησα να τη γυμνάζω και αυτό οδήγησε σε αυτό που ζούμε σήμερα.

-Πώς αποφάσισες να μπεις σε μια σχέση έπειτα από όλα αυτά;

Δεν αποφάσισα να μπω σε μια σχέση. Γνώρισα την Ελένη και εκείνη μου ξύπνησε τα πάντα. Την ανάγκη να τη βλέπω· κάθε μέρα. Περίμενα πότε θα έχουμε μάθημα για να τη συναντήσω. Βγήκαν συναισθήματα που ούτε είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να νιώσω. Είναι η στιγμή που λες «είμαι 30, έχω κάνει σχέσεις, έχω ζήσει τα πάντα» και ξαφνικά γνωρίζεις κάποιον και καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις ζήσει τίποτα. Αυτό ακριβώς ένιωσα με την Ελένη. Ήταν σαν να μην είχα γνωρίσει καμιά άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Γνωρίζοντας την Ελένη, γνώρισα έναν άλλον κόσμο που δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι υπάρχει. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά-σε εκείνη.

-Τι σου έδωσε η Ελένη;

Με έκανε πολύ πιο δυνατό. Η γυναίκα παίζει μεγάλο ρόλο για έναν άντρα. Η Ελένη είναι μια γυναίκα πολύ-αξιόλογη, την οποία-θαυμάζω, πιστεύει σε μένα, με στηρίζει και το σημαντικότερο είναι πως συναισθηματικά με έχει τόσο γεμάτο και ψυχικά τόσο ήρεμο που νιώθω πως, όταν είναι δίπλα μου, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να πετύχω. Με την Ελένη δίπλα μου, ταβάνι είναι μόνο ο ουρανός.

-Πρακτικά πώς είσαι;

Είμαι πλήρης, ευτυχισμένος πολύ τυχερός στο σήμερα μου και αυτό έχει να κάνει με την Ελένη. Τη βλέπω να μου χαμογελάει και αυτομάτως μπορώ να κάνω τα πάντα. Γίνομαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.