Εθνική Τσεχίας: Η σύζυγος του Βάτσλικ βάζει γκολ στην καρδιά των θεατών του Euro
2 years, 8 months ago
6

Είναι αλήθεια πως εν μέσω καύσωνα αυτά δεν πρέπει να γίνονται! Η καυτή Μαρτίνα Βάτσλικ είναι η πιο hot φαν της Εθνικής Τσεχίας στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η παρουσία της ομορφαίνει την διοργάνωση ανεβάζοντας  το θερμόμετρο στα ύψη!

Η καυτή φαν του του τερματοφύλακα της Τσεχίας

Αναμφίβολα η σύζυγος του τερματοφύλακα της Τσεχίας, Τόμας Βάτσλικ, αποτελεί μια από τις πιο σέξι WAGS του φετινού Euro.

 

H πανέμορφη Σέρβα, υποστηρίζει θερμά την εθνική της ομάδα, της οποία φύλακας άγγελος είναι ο άντρας της ζωής της. Μάλιστα, έφερε και γούρι στην ομάδα, καθώς πριν τον αγώνα με τη Σκωτία, πόζαρε με τη φανέλα και ένα σέξι σορτσάκι, γράφοντας: «Είστε έτοιμοι; Η ώρα πλησιάζει».

 

 

Ταυτόχρονα, η καυτή Μαρτίνα, είναι και μια τρυφερή μητέρα. Μάλιστα, όταν η κόρη της Νικόλ ήταν 3 ετών είχε ένα ατύχημα και έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, πρόλαβε και της έσωσε τη ζωή, προσφέροντας της της πρώτες βοήθειες, πριν τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως το όνομα του 32χρονου τερματοφύλακα βρισκόταν στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Gianluca Di Marzio, ο παίκτης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Νάπολι προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

in.gr