Εύα Μπάση: «Το “My Style Rocks” θα το έκανα. Όχι διεκπεραιωτικά όπως το έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»
1 year, 1 month ago
6

 

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε“, ήταν καλεσμένη σήμερα το πρωί της Δευτέρας η πρώην παίκτρια του My style rocks, Εύα Μπάση.

«Έχω κάποιες τηλεοπτικές συζητήσεις, είμαι ανοιχτή! Είμαστε σε επαφή με τον ΣΚΑΙ, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την παραγωγή.»

Σχετικά με την παρουσίαση κάποιου show είπε: «Όσο για να παρουσιάσω ένα show, νομίζω πως είναι αρκετά νωρίς να κάνω κάτι τέτοιο.  Αν μου έλεγαν του χρόνου να παρουσιάσω το “My Style Rocks” θα το έκανα. Όχι διεκπεραιωτικά όπως το έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γιατί δεν είμαι διεκπεραιωτική».

Ακόμη, σχολίασε και την δημοσίευση της κοπέλας του Θοδωρή Μισόκαλου, που καυτηρίασε την αντίφαση στην οποία περιέπεσε η Εύα σχετικά με την ηλικία της (σχετικό άρθρο εδώ).

«Δεν το έχω δει το ost της συγκεκριμένης κοπέλας και δεν ξέρω και καν ποια είναι. Δεν την ξέρω καθόλου, απλά είδα τα δημοσιεύματα και λέω ”δεν με ξέρει, δεν την ξέρω και απορώ γιατί δεν υπήρχε λόγος”…Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ καταρχάς ότι είμαι 26. Αν βρείτε κάπου δήλωσή μου να λέω ότι είμαι 26 θα έρθω εδώ με μαγιό, πραγματικά. Επειδή έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα γιατί δεν το θεωρώ ωραίο να κάνουν πόλεμο και bullying σε μία γυναίκα για την ηλικία της, δεν σκότωσε κανένας κανέναν άνθρωπο…Δεν το έχω πει ποτέ σε καμία δήλωσή μου, σας λέω αν τη βρείτε κάπου θα έρθω εδώ με μαγιό»

Εν συνεχεία, όταν η Κατερίνα Καινούργιου την ρώτησε πόσο είναι πραγματικά, η Εύα εξήγησε πως δεν θέλει να απαντήσει γιατί έχει εκνευριστεί με αυτήν την κατάσταση και έχει πεισμώσει.