Εύα Λάσκαρη: Έχω δεχτεί σεξουαλική πρόταση από πρόσωπο που αυτή τη στιγμή κατηγορείται
2 years, 9 months ago
6

Για τα παιδιά της, την απουσία από τη δουλειά της αλλά και για τη σεξουαλική πρόταση που έχει δεχτεί από πρόσωπο το οποίο αυτή τη στιγμή κατηγορείται, μίλησε μεταξύ άλλων η Εύα Λάσκαρη. Όπως είπε στο OPEN, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν έχει δεχτεί κάποια πρόταση που την έφερε σε αμηχανία, “είχα δεχτεί πολύ παλιά, όταν έπαιζα στο “Χαμάμ Γυναικών” πρόταση από κάποιον πάρα πολύ γνωστό που μάλιστα κατηγορείται κιόλας αυτή τη στιγμή. Δεν είπα κάτι ποτέ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε μια συνεργασία με αφορμή την παράσταση που είχα κάνει τότε. Ήρθε μια κάρτα στην πρεμιέρα στο θέατρο που έπαιζα από συγκεκριμένο άτομο. Ήθελε να συνεργαστούμε επειδή κάτι είδε (;) στο ταλέντο μου, αλλά δεν με έπεισε. Και αυτό γιατί δεν είχα δει το συγκεκριμένο άτομο στο θέατρο και επίσης δεν με ήξερε, δεν με είχε δει να παίζω”. Η εντυπωσιακή Εύα πρόσθεσε ότι “τελικά όσα ακούγονται είναι αλήθεια για κάποιους ανθρώπους και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”.

 

Μιλώντας για τη ζωή της είπε ότι “είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Μεγαλώνω και τον δεύτερο γιο μου. Είναι δύσκολο ειδικά τα πρώτα δύο χρόνια, αλλά είναι ωραία”. Αναφερόμενη στο διαζύγιό της από τον πρώτο σύζυγό της, είπε ότι “το παιδί χρειάζεται τον μπαμπά του. Εγώ αποφάσισα να συνεχίσω τη ζωή μου και παντρεύτηκα τον δεύτερο άνδρα μου και να κάνουμε ένα παιδί. Πρέπει να βρεις ισορροπίες. Σίγουρα πρέπει να ρίχνεις και νερό στο κρασί σου αλλά με θέληση και αγάπη όλα γίνονται”.

Σχετικά με την απουσία της από τη δουλειά, απάντησε ότι “μου λείπει η δουλειά μου, αλλά δεν γίνεται. Ανήκω στις μαμάδες που θέλουν να μεγαλώσουν μόνες τα παιδιά τους, ειδικά για τα δύο πρώτα χρόνια και μετά εάν όλα πάνε καλά θα επιστρέψω”.

enikos.gr