Εβελίνα Παπούλια: Η αλήθεια για τις σχέσεις με τον πρώην άντρα της Αποκαλύψεις!
1 year, 4 months ago
6

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο, αλλά και για τη σχέση της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάντο.

Δυστυχώς, η επικαιρότητα είναι γεμάτη από περιστατικά κακοποίησης.

Είμαι φύση και θέση υπέρ της λύσης και πάντα πιστεύω ότι αν δεν είμαι μέρος της λύσης, είμαι μέρος του προβλήματος. Δεν αφήνω γύρω μου χώρο για να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές και κάποιες φορές μπορεί να έχω πάρει θέση χωρίς να μου πέφτει λόγος, μόνο και μόνο γιατί κάπως πρέπει να ηρεμήσουν οι καταστάσεις. Με την συζήτηση μπορεί να λύσεις πράγματα, εκτός αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι του λες, είναι εμπαθής, επιμένει και μετά γίνεται κακοποιητικός εφ’ όλης της ύλης. Εκεί πρέπει να μπαίνει ένα στοπ. Αν κάποιος είναι κακοποιητικός, εμένα δεν μπορεί να μου κάνει κακό, εκτός κι αν με χτυπήσει.

Ο λεκτικά κακοποιητικός δε με αφορά καθόλου, γιατί, αν συμπεριφέρεται έτσι, εκτίθεται μόνος του. Εκείνος προσβάλλει τον εαυτό του μέσα από αυτή τη συμπεριφορά. Δε νομίζω ότι υπάρχει δουλειά που να μην παρατηρείται ένα είδος λεκτικής βίας με κάποιον τρόπο. Πρέπει να μπουν κάποιες λεπτές γραμμές για να υπάρχει ισορροπία έτσι ώστε η ζωή όλων μας να είναι καλύτερη από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Αν αντιληφθούμε πως όλοι είμαστε διαφορετικοί θα καταλάβουμε πόσο θα πρέπει να σεβόμαστε αυτή την διαφορετικότητα και να μη τη φοβόμαστε!

Πως είναι να παίζεις μαζί με τον πρώην σύζυγό σου;

Με τον Γιώργο, επειδή είμαστε φίλοι, είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να συνεργαζόμαστε. Έχει ξεχαστεί ότι κάποτε εμείς ήμασταν σύζυγοι, είναι πολλά τα χρόνια του χωρισμού. Έτσι κι αλλιώς, ο Γιώργος έχει παντρευτεί τη Δήμητρα Βαμβακάρη, και αυτή είναι ηθοποιός, ένα εξαιρετικό πλάσμα, με την οποία έχουν κάνει μια υπέροχη κόρη! Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί η Αφροδίτη έχει μία αδελφή και έτσι η οικογένεια μας έχει μεγαλώσει.

in.gr