Ευγενία Δημητροπούλου – Αποκαλύψεις για τον κρυφό γάμο της
2 years, 6 months ago
6

Στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (28/9) η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου παραχωρώντας μια σπάνια συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων η Ευγενία Δημητροπούλου αναφέρθηκε και στον κρυφό γάμο που έκανε με τον σύζυγό της αλλά και τον λόγο που δεν ήθελε να γίνει γνωστός.

«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα φωνάζω τα πράγματα. Αντίστοιχα κι ο σύζυγός μου. Θέλαμε να το κρατήσουμε για εμάς. Έχουμε σκοπό να κάνουμε θρησκευτικό γάμο κάποια στιγμή, αλλά θέλαμε να κάνουμε και πολιτικό πολύ μαζεμένα. Είμαστε παντρεμένοι από τις 11 Ιουνίου» είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Το περίεργο ήταν, επειδή είναι νευροχειρουργός κι άρα μπορεί να βρει κανείς πολύ εύκολα το κινητό του, τον καλούσαν στον προθάλαμο του χειρουργείου από διάφορες εκπομπές κι ο ίδιος δεν άκουγε και καλά και μετά απαντούσε όχι πάρτε στην Ευγενία. Έχει συστολή, όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομά του, έκλεισε τα social media του και λέει δεν το έχω αυτό. Ας έχω καλύτερα μόνο την ιατρική μου σελίδα» συμπλήρωσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

in.gr