Ευγενία Σαμαρά: Έπαθα κρίση ηλικίας στα 35 – Περνάω στιγμές ανασφάλειας
1 month, 8 days ago
6

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1». Η όμορφη ηθοποιός απολαμβάνει την τηλεοπτική επιτυχία από την συμμετοχή της στη σειρά “Σασμός”, όπου υποδύεται την δικηγόρο. Παράλληλα φέτος παίζει και στην παράσταση “Μισάνθρωπος”.

Μεταξύ άλλων η Ευγενία Σαμαρά τόνισε, ότι περνάει στιγμές που βιώνει ανασφάλεια για την εμφάνισή της και για την πορεία της, ως ηθοποιός.

«Έχω πάρα πολλές ευάλωτες στιγμές, στιγμές ανασφάλειας. Πλέον το αγκαλιάζω πιο εύκολα απ’ ό,τι παλιά. Δεν μπορούσα να το δεχθώ πολύ. Τώρα είμαι στη φάση που λέω ότι οκ, περνάω μία περίοδο που δεν είμαι καλά, που δεν αισθάνομαι δυνατή, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη, όλα. Θα ξυπνήσω μία άλλη μέρα και θα ‘ναι πολύ καλύτερα, δεν πειράζει».

Αναφερόμενη στο ζήτημα της ηλικίας, η Ευγενία Σαμαρά, αποκάλυψε πως φέτος που έγινε 35, έπαθε κρίση ηλικίας.

«Έπαθα κρίση ηλικίας για πρώτη φορά φέτος, στα 35 μου. Με φρίκαρε ότι από τα 30 είχα μία εικόνα για εμένα στα 35 που δεν είμαι σήμερα. Στο κομμάτι της μητρότητας, ένα άγχος. Μου έφυγε όμως».

 

«Πέρασα μία φάση που με ενοχλούσε η ερώτηση: πότε θα παντρευτείς; Έχει να κάνει με το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα. Πλέον δε μπορεί να με ενοχλήσει ή να με ταράξει κάτι που στην ουσία δεν με αφορά. Κοινωνικά, βέβαια, είναι άσχημο, μας πάει πίσω» κατέληξε η Ευγενία Σαμαρά.

Ακολουθεί η συνέντευξη της ηθοποιού:

instyle.gr