Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είμαι σίγουρη ότι οι “Ράδιο Αρβύλα” δεν γνώριζαν τη δράση του»
1 year, 4 months ago
6

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος». Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στη σειρά «Σασμός», μίλησε επίσης για τον ρόλο της «Στέλλας», ενώ θυμήθηκε και την εποχή, που έκανε πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στους «Ράδιο Αρβύλα».

«Εγώ δούλευα στο ραδιόφωνο που έχουν τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα σπούδαζα στη δραματική σχολή. Όταν μου πρότειναν να πάω στην εκπομπή, μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το κομμάτι της υποκριτικής» δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά.

Όταν στη συζήτηση τέθηκε το θέμα της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλο, η ηθοποιός σχολίασε: «Είχα πάθει κι εγώ σοκ τότε, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν. Δεν έχει σημασία το τι πίστευα εγώ. Σημασία έχει το τι συνέβη. Το είδα τότε στην τηλεόραση και έμεινα παγωτό».

Για το ενδεχόμενο οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα να γνώριζαν εκ των προτέρων για τη δράση του συνεργάτη τους, η Ευγενία Σαμαρά έδειξε να είναι σίγουρη, πως εκείνοι δεν ήξεραν το παραμικρό: «Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά δεν το γνώριζαν. Δεν θεωρώ ότι θα είχαν κάποιον λόγο να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του, εάν το γνώριζαν εξ αρχής. Δεν θα το πίστευα ποτέ. Όταν ακούς τέτοια πράγματα για ανθρώπους που ξέρεις, νιώθεις μία σήψη μέσα σου».