Εύη Δαέλη: Η μικρή Φίφη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» μεγάλωσε και έγινε μια σέξι γυναίκα
2 years, 11 months ago
6

Η Εύη Δαέλη έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», με τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου.

Σήμερα, η Εύα Δαέλη, κρατά ένα πολύ ενεργό προφίλ στο Instagram και εντυπωσιάζει τους σχεδόν 120 χιλιάδες followers της με τις όμορφες φωτογραφίες που ανεβάζει, οι οποίες συγκεντρώνουν αμέτρητα like και σχόλια.

Πιο πρόσφατα, η ηθοποιός και instagramer, η οποία τον Ιούνιο θα σβήσει τα 26 κεράκια στη γενέθλια τούρτα της, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες όπου ποζάρει τόπλες.

 

Όμορφη και εντυπωσιακή, η Εύη Δαέλη, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε εμφανιστεί και στη σειρά «Έλα στη θέση μου», ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο για εταιρίες με παιδικά ρούχα, ενώ παράλληλα έκανε και δοκιμαστικά για διαφημιστικά σποτ, θέλοντας να ασχοληθεί ενεργά με την υποκριτική.

Σχετικά με το αν τη φλερτάρουν οι άνδρες, η ίδια είχε υπογραμμίσει ότι δεν αφήνει πολλά περιθώρια «Δεν με φλερτάρουν. Είναι κάτι που μου το είχαν πει και στη σχολή.

«Μπορεί να επιτρέπω στον άλλον να έρθει κοντά, αλλά με έναν τρόπο τού απαγορεύω να το πάει στο ερωτικό. Ωστόσο, είμαι άνθρωπος των σχέσεων και καθόλου μοναχική. Μου αρέσει να μαγειρεύω στο σπίτι και να καλώ τους φίλους μου» είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.