Εύη Ιωαννίδου: «Έξω από το GNTM θα δούμε ποια είναι η πραγματική νικήτρια»
1 year, 1 month ago
6

Από τη Μαρία Παπαϊωάννου

Η Εύη Ιωαννίδου βρέθηκε στην τελική πεντάδα του GNTM και αποχώρησε λίγο πριν το μεγάλο τελικό. Η πρώην παίκτρια του reality μόδας εξομολογήθηκε το παράπονό που έχει από την αποχώρησή της ενώ αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν είδε τα πρώτα αρνητικά σχόλια στα social media.

Απογοητεύτηκες που δεν βρέθηκες στον τελικό;

Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ πως αδικήθηκα. Άξιζα μια θέση στον τελικό. Ο κόσμος μού λέει ότι περίμεναν εμένα και την Εβελίνα (σ.σ. Σκίτσκο). Το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο για τον οποίο έφυγα. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Δεν με κάλυψαν οι απαντήσεις. Πήρα τέσσερα θετικά σχόλια από τους κριτές – ο κ. Σκουλός με αποθέωσε, αλλά το έκοψαν στο μοντάζ. Είναι κάτι που με προβλημάτισε πολύ, γιατί η φωτογραφία μου ήταν άριστη. Το είπαν οι ίδιοι οι κριτές. Δεν στάθηκαν όμως στη γνώμη τους, και έφυγα. Έχει τελειώσει το παιχνίδι, αλλά μου έχει μείνει ένα παράπονο.

Τι έκανες αμέσως μετά την αποχώρησή σου; Παρακολούθησες αποσπάσματα από τα επεισόδια;

Πήγα στη Βέροια, στους γονείς μου, να χαλαρώσω και να τα βάλω κάτω, γιατί χωρίς καθαρό μυαλό δεν μπορείς να δουλέψεις. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να ηρεμήσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν με ένοιαζε να παρακολουθήσω αποσπάσματα. Όταν βγήκα, πέτυχα στην τηλεόραση μόνο δύο επεισόδια που ήμουν κι εγώ μέσα. Μου έλεγε η κολλητή μου «Έλα να δούμε Next Top Model» και της εξηγούσα ότι πραγματικά δεν με συγκινεί να καθίσω να το δω γιατί το έζησα. Τι να δω; Ένα μονταρισμένο επεισόδιο που το ξέρω ήδη και το έχω ζήσει;

Υπήρχαν στην αρχή κάποια αρνητικά σχόλια στα social media…

Με σόκαραν γιατί δεν τα περίμενα. Αυτό που «έβγαλαν» δεν είμαι εγώ. Όσοι με γνωρίζουν μου λένε «Δεν είσαι αυτή που δείχνουν». Μπορεί να φαινόμουν έντονη προσωπικότητα και να έφταιγε λίγο το ύφος μου, λίγο αυτό το φρύδι μου… Το σηκώνω πραγματικά ασυναίσθητα, δεν το κάνω για να δείξω ότι είμαι κακιά, ντίβα ή ξινή. Όλο αυτό όμως με έκανε πιο δυνατή. Βγαίνοντας ένιωσα ότι πατάω στα πόδια μου, ότι είμαι επαγγελματίας. Με βοήθησαν πολύ οι συμβουλές της Έλενας Χριστοπούλου που με διαβεβαίωσε πως μπορώ να δουλέψω μετά το GNTM. Πιστεύω ότι έξω θα δούμε ποια είναι η πραγματική νικήτρια, με την έννοια ότι θα φανεί ποια θα δουλέψει. Γιατί το θέμα είναι τι θα κάνεις μετά. Φυσικά και ο πρώτος μπορεί να κάνει καριέρα, μπορεί όμως και να μην κάνει και να κάνουν οι τρίτοι και οι τέταρτοι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.