Εύη Ιωαννίδου: Το τηλεφώνημα που την «ταρακούνησε» στο σπίτι του GNTM
1 year, 1 month ago
6

Από τη Μαρία Παπαϊωάννου,

Δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές του GNTM που δεν αντιμετώπισαν θετικά τη φιλία που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στην Εύη Ιωαννίδου, τη Μέγκι Ντρίο  και τη Μικαέλα Φωτιάδη. Τα κορίτσια σύντομα χαρακτηρίστηκαν ως η τριάδα της φωτιάς και αποκόπηκαν από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες στο σπίτι. Βγαίνοντας όμως τα πράγματα άλλαξαν όπως αποκάλυψε η Εύη Ιωαννίδου στο People.

Με ποιες συμπαίκτριές σου συζήτησες μετά το τέλος του ριάλιτι και αναθεωρήσατε από κοινού κάποια πράγματα;

Όταν πραγματοποιήθηκε το πάρτι των περιοδικών People/InStyle/Γυναίκα (σ.σ. 4 Δεκεμβρίου), στο οποίο παρευρεθήκαμε πριν τελειώσει ακόμα το παιχνίδι, ήρθαμε όλες κοντά. Κάποια στιγμή μιλήσαμε για πράγματα που δεν είχαν ειπωθεί ποτέ. Υπήρξαν πολλές κοπέλες που μου ζήτησαν συγγνώμη: Η Σοφία (σ.σ. Ζαχαριάδου), γιατί είχε θίξει την οικογένειά μου όταν πήγε καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου, η Ειρήνη Στεριανού γιατί είχε πει «Την Εύη δεν τη συμπαθώ», αλλά τελικά άλλαξε γνώμη, και η Καζαριάν, γιατί με κακολόγησε. Οι περισσότερες καταλάβαμε ότι το ποιόν του ανθρώπου φαίνεται στη ζωή και όχι μέσα στο παιχνίδι.

Πότε ένιωσες ότι μπορεί στο GNTM να βγάζεις ένα προφίλ που δεν σε χαρακτηρίζει;

Όταν κάποια στιγμή, μέσα στο παιχνίδι, μίλησα με τον μπαμπά μου στο τηλέφωνο και μου πέταξε μπηχτές. Τον ρώτησα τι γίνεται έξω και μου είπε «Δεν με ενδιαφέρει αυτό, θέλω να σου πω μόνο να προσέχεις τι λες, να μην ασχολείσαι με τις κοπέλες και να μη λες τίποτα για καμία. Μπορείς να το κάνεις αυτό;». Εκεί κατάλαβα ότι κάτι παίζει.

Πηγή: People