Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έξαλλη με την Ιωάννα Μαλέσκου – Το σχόλιο που την ενόχλησε
3 months, 13 days ago
6

Πυρ και μανία έγινε με την Ιωάννα Μαλέσκου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Με αφορμή κάποια σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα του «Love It» για το pole dancing, η influencer που ασχολείται χρόνια με το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ισχύει.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram έκανε κάποιες αναρτήσεις και πήρε θέση στο αν πρόκειται για έναν προκλητικό χορό ή όχι.

Έγραψε συγκεκριμένα

«Ξεκίνησα να κάνω Pole dance το 2011 και έπειτα άρχισα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά γύρω από αυτό. Δε ξεκίνησα να χορεύω γύρω από τον στύλο γιατί ήθελα να προκαλώ, αλλά γιατί ανακάλυψα μια πολύ ωραία και διαφορετική γυμναστική. Μόλις είδα ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Love it» που σχολιάζανε αν το Pole dancing είναι άθλημα ή όχι.

Δε θα μείνω στο αν είναι άθλημα ή όχι αλλά θα ήθελα να πω στους κατά τα άλλα πολύ συμπαθείς παρουσιαστές που απαρτίζουν την εκπομπή πως καλό είναι όταν δε γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην βγαίνουμε δημόσια, να αφήνουμε υπονοούμενα, να προσβάλλουμε ανθρώπους και να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Θα ήθελα πρώτα να παρακολουθήσετε αγώνες pole dancing (να σας ενημερώσω πως τα πανελλήνια πρωταθλήματα ξεκίνησα να τα διοργανώνω εγώ με την εταιρεία μου) και μετά να κρίνετε αν τα κορίτσια που παίρνουν μέρος σε αυτά το κάνουν για να προκαλούν. Ήρεμα το λέω».

Στη συνέχεια, η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία από την περίοδο που είχε πάρει μέρος στο «Dancing with the stars» και το επεισόδιο που είχε χορέψει pole dancing

«Ήταν 2018 όταν μπροστά σε όλο το πανελλήνιο αποφάσισα να χορέψω Pole dancing στο DWTS και δεν το έκανα για να προκαλέσω ή να δείξω τον κ@@ο μου, αλλά για να προσπαθήσω – με τον δικό μου τρόπο – να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Και δε νομίζω πως σε αυτή τη φωτογραφία βλέπω κάτι προκλητικό. ‘Η μήπως κάνω κάτι λάθος;», σημείωσε.

Δείτε τις αναρτήσεις της