Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με λευκό μπικίνι και «κόβει» την ανάσα Οι αναλογίες της ζαλίζουν
1 year, 8 months ago
6

Σέξι και όποιο αντέξει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Την ώρα που οι φήμες τη θέλουν να χωρίζει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, εκείνη απολαμβάνει το καλοκαίρι της και παραθερίζει στα ελληνικά νησιά.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος και επιχειρηματίας βρίσκεται στα καλύτερά της  και όντας ιδιαίτερα ενεργή στα social media δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Στην τελευταία της ανάρτηση ποζάρει με λευκό μπικίνι, αναδεικνύει τις άψογες αναλογίες της, αποτέλεσμα καθημερινής προπόνησης και υγιεινής διατροφής, και μας στέλνει αδιάβαστους.

  • Διαβάστε επίσης: Η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που ανησύχησε τους πάντες – Τι συνέβη;

Δείτε και εσείς…

 

Θυμηθείτε και άλλες σέξι εμφανίσεις της

 

 

 

 

Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Βασάλο

Στο μεταξύ, όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την ίδια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τραβούν χωριστούς δρόμους.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο μήνες, όταν το μοντέλο αποδέχτηκε την πρόταση για να πάει στο Asian Express και να γυρίσει την Ασία με τον Fipster.

Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει ελάχιστες εμφανίσεις μαζί ενώ και οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media είναι σπάνιες.

Πριν λίγες ημέρες, κάτω από μία ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλάνη μία ακόλουθους επανέφερε το θέμα και τη ρώτησε τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε».

Μία άλλη τότε συμπλήρωσε: «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η instagramer δεν άφησε ασχολίαστα τα παραπάνω και έδωσε τη δική της απάντηση, η οποία πάντως δεν ήταν ξεκάθαρη.

«Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους», έγραψε.