«Εξαφανίστηκε» από την Ελλάδα, έχει δίδυμα, τα άλλαξε όλα: Τι κάνει σήμερα η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία by Geo11/11/2022 15:4748
1 year, 5 months ago
6

Στο παρασκήνιο εμφανίστηκε η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία μέσα από την κόντρα που ξέσπασε στο Twitter ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη.

 

Η Μαρία Κοντομηνά έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας, ενώ η ίδια δεν ήθελε καμία επαφή με τις επιχειρήσεις του πατέρα της. Ακόμη και οι δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του, ήταν ελάχιστες.

Τι κάνει σήμερα η Μαρία Κοντομηνά

Η Μαρία Κοντομηνά είναι μητέρα δύο δίδυμων, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της Αριστοτέλη Τζιαμπίρη

Υπενθυμίζεται πως τον Φεβρουάριο του 2020, το περιοδικό «Ciao» είχε αναφερθεί στον έρωτά της με τον γνωστό επιχειρηματία, Φώτη Ντούλο κάτι το οποίο παρέμεινε κρυφό για αρκετά χρόνια και έγινε γνωστό μετά την αυτοκτονία του τελευταίου.

 

Μαρία Κοντομηνά

Το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η αυτοκτονία του Φώτη Ντούλου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης και στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα, αφού ο επιχειρηματίας ήταν πολύ γνωστός στους κοσμικούς κύκλους. Όμως η high society της Αθήνας τις τελευταίες ώρες συζητά ακόμη μία λεπτομέρεια, σχετικά με τον γόη ομογενή, ο οποίος έδωσε με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του.

Τραγικό τέλος στο Ηράκλειο: Τον έψαχναν για μέρες και τελικά τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του

Κι αυτό γιατί, όπως αποκαλύφθηκε, ο Φώτης Ντούλος είχε ζήσει έναν μεγάλο έρωτα που λίγο έλειψε να τον στείλει στα σκαλιά της εκκλησίας. Έναν έρωτα με μία διάσημη Ελληνίδα που το ειδύλλιό τους μπορεί να έμεινε για αρκετά χρόνια μυστικό, όμως ήταν πάρα πολύ δυνατό. Ποια ήταν αυτή η Ελληνίδα; Η Μαρία Κοντομηνά, η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά! Απίστευτο; Κι όμως αληθινό».

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται: «Μάλιστα σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν συγγενείς του αυτόχειρα, ο Κοντομηνάς έμοιαζε να είναι ενθουσιασμένος από τον Φώτη Ντούλο, βλέποντας στο πρόσωπό του τον τέλειο γαμπρό. Ένας πανέξυπνος, αυτοδημιούργητος και πολύ ικανός επιχειρηματίας, με κοφτερό μυαλό και πολλή αγάπη για την κόρη του.

 

Το ζευγάρι έδειχνε να είναι απόλυτα ευτυχισμένο και άρχισε να κάνει σχέδια γάμου, ενώ και ο Κοντομηνάς ήταν υπέρ αυτού του γάμου. Όμως, εντελώς ξαφνικά, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους».

 

Enimerotiko.gr