Έξαλλη η Εβελίνα Παπούλια: Τα λόγια μου διαστρεβλώθηκαν για την τηλεθέαση
3 years, 2 months ago
6

Με ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση

Ανάρτηση στο Instagram της όπου ξεκαθάρισε τη θέση της έκανε η Εβελίνα Παπούλια. Το θέμα ξεκίνησε χθες όταν η Φαίη Σκορδά «έκοψε» από την εκπομπή της δηλώσεις που είχε κάνει η ηθοποιός στη ραδιοφωνική της εκπομπή για φλέγον θέμα των τελευταίων ωρών και την άσχημη συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη προς την Ζέτα Δούκα.

Η ηθοποιός παρόλο που επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, δεν κατάφερε κατά την ίδια να πει όσα ήθελε με τον τρόπο που ήθελε κι έτσι μέσα από τα social media έστειλε το δικό της μήνυμα.


«Θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή! Επουδενί δεν επικροτώ τη σωματική και λεκτική βία από όποιον και αν προέρχεται και σε οποιονδήποτε χώρο !! Δεν πήρα θέση για δυο ανθρώπους που γνωρίζω και έχω συνεργαστεί μαζί τους άριστα, για ένα γεγονός που δεν ήμουν μπροστά και μου ήταν εντελώς άγνωστο! Αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι εγκρίνω από τον οποιονδήποτε τέτοια συμπεριφορά! Δεν είναι η ώρα για να αναζητούνται τρόποι για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις παρερμηνεύοντας δηλώσεις και τοποθετήσεις. Είναι η ώρα που η όποια μορφή βίας από όποιον και αν προέρχεται πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ!!.»