Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσίευμα που την μπλέκει σε ερωτικό τρίγωνο
5 months, 13 days ago
6

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε όμως και ένα δημοσίευμα που ήθελε τον επιχειρηματία να έχει προσεγγίσει στο παρελθόν την Κατερίνα Καινούργιου. Εκείνη όμως δεν ανταποκρίθηκε στο ενδιαφέρον του και όπως χαρακτηριστικά λέει το δημοσίευμα «τον χάρισε» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, πρόβαλλε το συγκεκριμένο δημοσίευμα μέσα από την εκπομπή της. Στη συνέχεια μάλιστα πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε πως όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας αφού με τον Φίλιππο Βαρβέρη γνωρίζονται μόνο κοινωνικά.

«Δηλαδή ότι τον άνθρωπο τον έφτυσα και παρηγορήθηκε στην αγκαλιά της Κωνσταντίνας; Παιδιά εγώ γέλασα πάρα πολύ. Τι είναι αυτά; Να τους πάρουμε για τα διλλήματα. Πραγματικά τον Φίλιππο τον Βαρβέρη τον γνωρίζω κοινωνικά μέσα από κοινές παρέες, να έχουμε βρεθεί σε κοινή παρέα παλιά. Τίποτα, ούτε έχουμε βγει, ούτε τίποτα ερωτικό. Πιστεύετε ότι εγώ θα έβγαινα ποτέ με έναν άνθρωπο που τον λένε Βαρβέρη; Πως θα τον φώναζα με τόσα «ρ» μέσα; Αυτό  δεν είναι καθόλου ωραίο για την Κωνσταντίνα ούτε για τον Φίλιππο» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα