Έξαλλη η Μαντώ Γαστεράτου με ηλικιωμένη που μπήκε στο αυτοκίνητό της και…
1 year, 1 month ago
6

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι λάτρης του instagram και συχνά μοιράζεται καθημερινές στιγμές από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σήμερα η παρουσιάστρια όχι μόνο μοιράστηκε ένα απρόοπτο περιστατικό που της συνέβη ενώ οδηγούσε αλλά έκανε μέρος του και τους followers της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός ανήρτησε μια σειρά από instastories για να εξηγήσει τι της συνέβη. Συγκεκριμένα, η Μαντώ ανέφερε πως ενώ βρισκόταν σταματημένη σε ένα φανάρι της Λεωφόρου Κηφισίας, μια ηλικιωμένη κυρία της χτύπησε το τζάμι και της ζήτησε να τη μεταφέρει λίγο πιο κάτω γιατί έχασε το λεωφορείο. Όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο η ηλικιωμένη ρώτησε την παρουσιάστρια που πηγαίνει. Η Μαντώ την ενημέρωσε πως πηγαίνει στην Νέα Ερυθραία κάτι που δεν άρεσε στη γιαγιά αφού ο δικός της προορισμός ήταν το Περιστέρι. Βέβαια η παρουσιάστρια προσφέρθηκε να την μεταφέρει μέχρι την είσοδο της Αττικής οδού ώστε να πάρει ταξί από εκεί αλλά η ηλικιωμένη νευρίασε και βγήκε από το αυτοκίνητο χτυπώντας την πόρτα και βρίζοντας την παρουσιάστρια.

Η Μαντώ έμεινε άφωνη με τη στάση της ηλικιωμένης και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας poll, να της πουν αν πρέπει να αντιδράσει ή να συνεχίσει την πορεία της. «Να τη βρίσω τη γριά;», ρώτησε με πιθανές απαντήσεις «Ναι ρε» ή «Όχι τη γιαγιά». Επικρατέστερη απάντηση ήταν η πρώτη και η παρουσιάστρια ακολούθησε τη συμβουλή τους.

Δείτε τις αναρτήσεις