Έξαλλη η Βάσια Τριφύλλη: «Άλλο η ηθική, άλλο αν ο κάθε μ@λ@κ@ς απλώνει χέρι όπου θέλει»
4 months, 9 days ago
6

«Πάγωσε» η Ζήνα Κουτσελίνη μόλις την άκουσε!

Οι καταγγελίες που έχουν γίνει από ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από ανθρώπους του χώρου, ολοένα και πληθαίνουν, απασχολώντας ιδιαίτερα τα ΜΜΕ.

Η Ζήνα Κουτσελίνη φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», τη Βάσια Τριφύλλη για να μιλήσουν για το φλέγον θέμα που απασχολεί την κοινή γνώμη.

Η Βάσια Τριφύλλη έκπληκτη άκουσε πως η Φιλίτσα Καλογεράκου, την οποία και γνωρίζει προσωπικά, έπεσε θύμα παρενόχλησης από γνωστό σεναριογράφο.

Ο δικηγόρος της Καλογεράκου Στέλιος Σούρλας, ανέφερε στην εκπομπή ότι η εν λόγω ηθοποιός κατέθεσε μήνυση στο συγκεκριμένο σεναριογράφο, καθώς επίσης τον κατήγγειλε και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ.

Η Βάσια Τριφύλλη έμεινε άναυδη με όσα άκουσε και ξέσπασε λέγοντας ότι «η Φιλίτσα είναι και τσαούσα και απορώ που δεν τον μπούφλισε. Η ηθική της κυρίας Καλογεράκου είναι ένα άλλο θέμα από το αν έχει δικαίωμα ο κάθε μ@λ@κ@ς να απλώνει χέρι όπου θέλει. Άνδρας και γυναίκα. Πρέπει να προσέχουμε που απλώνεται το χέρι μας».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής έμεινε άφωνη από την βρισιά που χρησιμοποίησε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια και της ζήτησε να την πάρει πίσω, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να της ζητά να προσέχει τι λέει. Και έτσι έγινε, όμως η Βάσια Τριφύλλη επέμεινε στην άποψη της περί εκμετάλλευσης καταστάσεων.