Εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες»! Σε δικηγόρο Δρόσω και Κωνσταντής
3 years, 1 month ago
6

Μια άφιξη από το παρελθόν, αυτή της σατανικής φόνισσας Μαίρης Χατζίδου, στη δίκη του Βόσκαρη, αλλά και μια νέα άφιξη στο Διαφάνι, αυτή της κοινωνικής λειτουργού Μαργαρίτας Γερμενή, που θα ελέγξει κατά πόσο η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης μπορούν να υιοθετήσουν τον Ευτύχη, θα συνταράξουν, σύμφωνα με τα spoilers, το Διαφάνι.

Ωσπου να αρχίσει όμως η δίκη και να ξεκαθαριστούν τα πράγματα με τον Βόσκαρη, οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες μέλισσες» της επόμενης εβδομάδας θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Δευτέρα 8 Μαρτίου

Η σύλληψη του Νέστορα αλλά και η προσαγωγή του Προύσαλη στην Ασφάλεια της Λάρισας κάνουν τον γύρο του χωριού. Ο Αγγελος προσπαθεί να πείσει τον παππού του να μιλήσει πρώτος και να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Από την άλλη, η Ουρανία βλέπει τους κόπους της να χάνονται ύστερα από ένα τηλεφώνημα του Τσαμπαρδή και η σύγκρουση με τον Κυριάκο είναι αναπόφευκτη.

Η απόφαση της Ασημίνας και του Νικηφόρου να μετακομίσουν στο Παρίσι θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κι απευθύνονται σε δικηγόρο, προκειμένου να τους εμποδίσουν. Ο πόλεμος μεταξύ των δύο ζευγαριών είναι προ των πυλών.

Τρίτη 9 Μαρτίου

Ο Προύσαλης αφήνεται ελεύθερος, σε αντίθεση με τον Νέστορα, που περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο. Ομως μια απρόσμενη συνάντηση από το παρελθόν μέσα στα γραφεία της Ασφάλειας ίσως τον φέρει αντιμέτωπο με τη σωτηρία ή την καταστροφή του.

Στο σπίτι του Μιλτιάδη μια αιφνιδιαστική επίσκεψη θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση του με τον Ευτύχη, ενώ σε ένα άλλο σπιτικό, σε εκείνο του Βαμβακά, οι συγκρούσεις μεταξύ της Ουρανίας και του Κυριάκου συνεχίζονται! Ο μικρός Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη μετακόμιση στο Παρίσι, όμως η Δρόσω δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Τετάρτη 10 Μαρτίου

Η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο «όπλο» την ομολογία του Γκούμα. Μια έκπληξη όμως θα αναπτερώσει τις ελπίδες της. Η Σοφούλα πιέζεται, καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Αγγελο, που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά;

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό, που δεν φαίνεται να πείθεται. Στο άλλο μέτωπο, των αδελφών Σταμίρη, ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα ότι η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση, παρά το εξώδικο της Δρόσως. Εκείνη δέχεται και προετοιμάζουν κρυφά απ’ όλους την αναχώρησή τους. Θα καταφέρουν όμως να φύγουν προτού καταλάβουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω το σχέδιό τους;

Πέμπτη 11 Μαρτίου

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν να ετοιμάζουν τη μυστική αναχώρησή τους για το Παρίσι. Οσον αφορά τη δίκη του Βόσκαρη, οι ελπίδες της Ελένης αναπτερώνονται για την έκβασή της ύστερα από τα νέα που της έφερε η Λέτα. Η πολυπόθητη μέρα για να καθίσει στο σκαμνί ο βασανιστής και βιαστής της Ελένης έχει φτάσει. Η ίδια όμως βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Τέλος, ο Δούκας συναντά τον Σωκράτη, για να κλείσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά τους αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.

newsbreak.gr