Εξομολόγηση Ιεροκλή Μιχαηλίδη για την οικογένειά του: «Τους φώναζα και τους δύο μπαμπά»
1 year, 10 months ago
6

Για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του και τους πρόσφυγες παππούδες του μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο δημοφιλής ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του, τον τρόπο που ο ίδιος μεγάλωσε στην Αυστραλία, καθώς οι γονείς του ήταν οικονομικοί μετανάστες στη μακρινή ήπειρο.

Όπως είπε, το ταξίδι 32 ημερών με το υπερωκεάνειο «Πατρίς» και οι γονείς του είχαν θάρρος και θράσος για να τα καταφέρουν, όπως και συνέβη.

Μαζί με τους γονείς του βρισκόταν και ο θείος του, αδελφός του πατέρα του με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη να τονίζει τη στενή σχέση που είχαν τα δύο αδέλφια.

«Ο πατέρας μου και ο θείος μου ήταν αδέρφια ενωμένα, σαν να ήταν ένα – θεωρούσα πατέρα μου και τον θείο μου, φώναζα και τους δύο “μπαμπά”», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αναφέρθηκε και στην οικογένεια που δημιούργησε ο ίδιος, αλλά και αν κράτησε την ίδια αυστηρή στάση που είχαν οι γονείς του.

«Οι περισσότεροι της γενιάς μας που ήμασταν φτωχοί και αποκτήσαμε μια άνεση δίναμε περισσότερα από αυτά που έπρεπε στα παιδιά μας. Θα γίνω παππούς και έχω ακόμα ενοχές που δεν ήμουν παρών. Ήταν σοφά τα παιδιά μας και δεν ζητούσαν» συμπλήρωσε ο δημοφιλής ηθοποιός.