Φαίη Σκορδά: Έξαλλη με την ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις μαμάδες και την εξωτερική τους εμφάνιση
5 months, 4 days ago
6

Ένα βίντεο με δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη και το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την εμφάνιση της τραγουδίστριας, στάθηκε η αφορμή για να παρεξηγηθεί η Φαίη Σκορδά με τον συνεργάτη της.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολίασε πως η Αγγελική Ηλιάδη μοιάζει αρκετά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στη συνέχεια συμπλήρωσε «Από τη μια μπράβο στην Αγγελική Ηλιάδη από την άλλη όχι τόσο καλά νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Διαφορά ηλικίας. Καλό είναι που φαίνεται πολύ πιο νέα η Αγγελική. Έχει παιδί, είναι μια γυναίκα. Το να φαίνεται μια γυναίκα όσο ένα κορίτσι είναι τιμητικό, το κορίτσι που μοιάζει με γυναίκα δεν είναι τόσο καλό».

Αυτό άκουσε η Φαίη Σκορδα και έγινε έξαλλη : «Δηλαδή συγγνώμη, επειδή μια γυναίκα έχει δυο παιδιά σημαίνει ότι είναι και πολύ μεγάλη;  Εγω μπορεί να είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερη ηλικιακά και να έχω δυο παιδιά. Τι σημαίνει ότι η άλλη είναι κορίτσι και εγώ μαμά και ανήκω σε άλλη κατηγορία;»

Μάταια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπαθούσε να της εξηγήσει τι εννοούσε.

«Θέλετε να αναλύσουμε αν υπάρχει διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Αυτό που λέω είναι ότι μια κοπέλα που είναι μικρή και δεν έχει παιδιά είναι πιο ανέμελη από κάποια που έχει παιδιά».

Αυτή η ατάκα βέβαια εξόργισε ακόμη περισσότερο την παρουσιάστρια η οποία είπε: «Και τι σημαίνει αυτό, ότι φαίνεται και στο πρόσωπό της; Άρα τι; Επειδή έχεις παιδιά είσαι καλή:»

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στην εκπομπή