Φαίη Σκορδά: Γιατί τσακώθηκε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά;
1 year, 14 days ago
6

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά θα είναι η Φαίη Σκορδά την Παρασκευή 15 Μαρτίου στη νέα του εκπομπή After Dark. Η παρουσιάστρια, ενώ σπάνια εμφανίζεται σε εκπομπές και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αποφάσισε να δώσει το παρόν για να στηρίξει τον φίλο και συνεργάτη της.

Στην εκπομπή του ο Θέμης Γεωργαντάς θα έχει μία ενότητα στην οποία οι καλεσμένοι θα «εξομολογούνται». Αφότου παρακολούθησαν αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου και της Ναταλίας Γερμανού, ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε την παρουσιάστρια εάν έκανε και εκείνη το «εξομολογητικό» κομμάτι.

«Παιδιά μου το έκανε, έξαλλη έγινα. Μάλωσα με τον αρχισυντάκτη. Πάρα πολύ. Μάλωσα πάρα πολύ με τον αρχισυντάκτη νομίζω θα το παίξουν και στο trailer. Χαμός έγινε!»

«Σε ρώτησε σεξουαλικά;» τη ρώτησε τότε ο Καβατζίκης και η Σκορδά είπε «Τα πάντα! Και εγώ απάντησα. Απάντησα σε όλα. Άμα πας κάπου καλεσμένη θα απαντήσεις, αλλιώς δεν πας. Εγώ ο λόγος που πήγα στο Θέμη είναι γιατί ήταν συνεργάτης και φίλος της εκπομπής πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα μπορούσα να πω όχι. Ηθικά και συναισθηματικά.»

Δείτε το video: