Φαίη Σκορδά – Η αναπάντεχη αποκάλυψη λίγο πριν την πρεμιέρα της
2 years, 7 months ago
6

Τέλος στις καλοκαιρινές της διακοπές έβαλε η Φαίη Σκορδά, η οποία επέστρεψε στην Αθήνα ξεκινώντας τις προετοιμασίες της εκπομπής της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ως λάτρης των social media η γνωστή παρουσιάστρια συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, ωστόσο πρόσφατες δημοσιεύσεις της, προκάλεσαν την έκπληξη των ακολούθων της.

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά, επέστρεψε από τη Χαλκιδική οδηγώντας ολομόναχη από τη Χαλκιδική στην Αθήνα κάτι το οποίο όπως η ίδια υποστήριξε, σημαίνει για εκείνη κάτι όμορφο που ξεκινάει.

Όπως έγραψε σε stories της στο Instagram, aκριβώς το ίδιο είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια, όταν οδήγησε ξανά προς Αθήνα μόνη, προκειμένου να κάνει το ξεκίνημα της στον χώρο της τηλεόρασης.

«7 ώρες οδήγηση. Θεσσαλονίκη – μάλλον Χαλκιδική- Αθήνα.

Η μοναδική φορά που είχα τολμήσει να οδηγήσω εγώ (στις άπειρες φορές που έχω κάνει αυτό το ταξίδι), ήταν όταν μετακόμιζα Αθήνα πριν από πολλά χρόνια και έπρεπε να φέρω το αυτοκίνητό μου.

Επειδή φοβόμουν μπροστά πήγαινε ο Σάββας (σ.σ. ο κουμπάρος και νονός του γιου της) και πίσω εγώ τον ακολουθούσα…

Η επόμενη ήταν σήμερα… Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι η κούραση, αλλά σκέφτομαι ότι κάτι σημαίνει αυτό για μένα και ότι κάτι όμορφο, ελπίζω και εύχομαι, ξεκινάει» έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά stories που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: