Φαίη Σκορδά: Τα σχόλιά της για Τσιμτσιλή – Παπανώτα – Μενεγάκη
1 year, 4 months ago
6

 

Μετά την κόντρα που προκλήθηκε μεταξύ των εκπομπών Πρωινό και Happy Day με αφορμή τα σχόλια για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, η Φαίη Σκορδά δήλωσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της:

«Γίνεται κάτι στο Happy Day, αυτό το χιούμορ, κακό χιούμορ, ατυχές. Νομίζω ότι και οι ίδιοι κατάλαβαν ότι είναι ατυχές. Ήταν μια κακιά στιγμή. Η Σταματίνα αν επαναλαμβανόταν αυτό θα αντιδρούσε τελείως διαφορετικά. Γι’ αυτό το λόγο βγήκε και ζήτησε συγγνώμη και μίλησε και με τη Σίσσυ. Από την άλλη, αυτό δε σημαίνει ότι ήταν ωραίο αυτό που ακούστηκε. Βγαίνει ο Παπανώτας στην Τσολάκη και αντί να το ηρεμήσει, έβαλε λάδι στη φωτιά και έχεις και τις απαντήσεις της άλλης πλευράς. Αυτά που είπε η Μενεγάκη ήταν σωστά».

Ο Άρης Καβατζίκης από την δική του πλευρά τόνισε: «Τελικά δεν κουνάμε δάχτυλο. Άλλοι κουνάνε δάχτυλο σε άλλους. Είναι ενδοκαναλικό. Αν έχεις βιώσει bullying κάποια στιγμή στο σχολείο επειδή μπορεί να ήσουν παχουλό παιδί και να φορούσες γυαλιά, κάθε φορά που ακούγεται κάτι για κιλά στην τηλεόραση και κάνοντας προσπάθειες ακόμα και σήμερα να μην ξεφύγεις, ωραίο είναι να μετράμε λίγο τα λόγια μας στην τηλεόραση. Αν έθιξα τη Σταματίνα ή κάποιον συνεργάτη της, δεν το ήθελα. Το λέω ειλικρινά».