Φίλιππος Σοφιανός για Λιγνάδη και Φιλιππίδη – «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να φτάσουν σε τέτοια εγκλήματα»
21 days ago
6

Στο  Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Μαριάνθη Κουνιά έδωσε συνέντευξη ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα #ΜeΤoo και τις κατηγορίες εναντίων των Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

 «Με σόκαρε το αντικείμενο των κατηγοριών που ασκήθηκαν τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη»

«Με σόκαρε το αντικείμενο των κατηγοριών που ασκήθηκαν τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη. Οι άλλες προβληματικές συμπεριφορές που ακούστηκαν ήταν ήσσονος σημασίας. Αυτά συμβαίνουν πάνω στην τρέλα της δουλειάς στο θέατρο. Αλλά οι βιασμοί ξεπερνούν κάθε όριο», είπε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός.

Ο Φίλιππος Σοφιανός είπε στη συνέχεια: «Εκεί φτάσαμε λόγω της ανοχής και του φόβου από την τεράστια ανασφάλεια που έχει ο κλάδος μας. Το να ψάχνεις δουλειά δυο φορές το χρόνο είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει. Και υπάρχει πολύς ανταγωνισμός και πολύς κόσμος με ελαστικές συνειδήσεις».

«Η κάθε καρέκλα εξουσίας συνοδεύεται και με ένα καλάμι δίπλα. Κι αν κάποιος το καβαλήσει, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Εγώ είμαι με τα θύματα. Το δράμα του θύτη δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτοί οι άνθρωποι να φτάσουν σε τέτοια εγκλήματα», πρόσθεσε επίσης ο Φίλιππος Σοφιανός.

 

in.gr