Φωτεινή Πετρογιάννη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία – Μηδένιζε ανθρώπους”
2 years, 5 months ago
6

Στο πλαίσιο της εκπομπής “Το Πρωινό” του ANT1 την Παρασκευή η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε, κάνοντας λόγο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τι είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για την ξανθιά παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN, οι οποίες αφορούσαν την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ALPHA στο παρελθόν.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, έχοντας εργαστεί στον ALPHA κατά το διάστημα που ακούγονταν διάφορα περιστατικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανέφερε με κατηγορηματικό τόνο τα σχετικά βιώματά της: «Επειδή την έχουμε ζήσει κι εγώ και ο Τάσος αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά. Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται στους διαδρόμους, μιλάω και για μένα. Εγώ δεν ήθελα καν να περνάω κάποτε από το οπτικό της πεδίο μη τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο.

Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνο στη διοίκηση και να λένε “πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι”.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη συνέχισε, υπογραμμίζοντας: “Αυτή τη στιγμή να αποδεχτώ και να δεχτώ ότι έχει καταλάβει το λάθος της. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες, οι οποίοι είχαν μια πορεία 20-30 χρόνων στην τηλεόραση.

Ότι αυτά συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν πάει σπίτι τους… Αυτά… είναι αλήθεια. Και να βγουν κάποια στιγμή και οι άνθρωποι που τα έζησαν 100% εκείνοι και να τα πουν», κατέληξε.

 

enikos.gr