Φουρέιρα – Μποτία ξανά μαζί ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους!
3 years, 4 months ago
6

Αν και έκαναν ένα διάλειμμα εννέα μηνών στη σχέση τους, είναι και πάλι ζευγάρι!

Είναι ξανά μαζί η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία; Οι φήμες πως η εκρηκτική σταρ της ποπ σκηνής και ο γοητευτικός άσος των γηπέδων επανασυνδέθηκαν κυκλοφορούν ευρέως τις τελευταίες εβδομάδες, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον τους.

Είναι, άλλωστε, πάγια τακτική της «Miss Fuego» να μη μιλάει για την προσωπική της ζωή. Παρ’ όλα αυτά, χθεσινό δημοσίευμα της «Real Life» θέλει την έντονη φημολογία περί επανασύνδεσης να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με αυτό, η διάσημη τραγουδίστρια και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, αν και έκαναν ένα διάλειμμα εννέα μηνών στη σχέση τους, είναι και πάλι ζευγάρι, έτοιμο να αποδείξει ότι η χιλιομετρική απόσταση δεν είναι ικανή να κρατήσει χωριστά δύο ερωτευμένους νέους. Μάλιστα, η Ελένη φέρεται ότι εξομολογήθηκε στις φίλες της πως ξαναβρήκε την ευτυχία κοντά του.

Τρία χρόνια σχέσης

Για την ιστορία, η «Μπιγιονσέ της Ευρώπης», όπως την αποκάλεσαν τα διεθνή media to 2018, όταν πήρε μέρος στη Eurovision, και ο ποδοσφαιριστής από την Ισπανία μετρούσαν τρία χρόνια σχέσης όταν αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, τον Ιανουάριο του 2020. Τότε οι υποχρεώσεις τους ήταν πολύ δύσκολο να συντονιστούν. Εκείνη έδινε συναυλίες σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, ενώ ταξίδεψε και στην Αμερική. Την ίδια στιγμή, εκείνος μόλις είχε πάρει μεταγραφή από την Αλ Χιλάλ σε άλλη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Κάπως έτσι η σχέση τους διακόπηκε, όπως φαίνεται προσωρινά, καθώς τα εμπόδια μάλλον ξεπεράστηκαν, με τους δυο τους να συναντιούνται ξανά πριν από έναν μήνα, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους.