Francesco Totti: Η απιστία της συζύγου του έφερε το διαζύγιο – Η πέτρα του σκανδάλου ένας νεαρός personal trainer
1 year, 8 months ago
6

O Francesco Totti και η Ilary Blasi ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους τον Ιούλιο, έπειτα από 20 χρόνια σχέσης και γάμου.

Οι φήμες για χωρισμό είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω της φερόμενης απιστίας του πρώην άσου του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η “Corriere della Sera” δημοσιεύει ότι τελικά η απιστία έγινε από την Ilary Blasi, η οποία απάτησε τον σύζυγό της με τον Cristiano Iovino, έναν νεαρό personal trainer.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής Francesco Totti και το μοντέλο Ilary Blasi ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους έπειτα από 20 χρόνια σχέσης και γάμου και το έκαναν χωριστά, μέσω δύο ξεχωριστών δηλώσεων, και διεκδικώντας σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους. Ο διάσημος πρώην αρχηγός της Ρόμα, που κρέμασε τα παπούτσια του το 2017, παντρεύτηκε την Blasi στις 19 Ιουνίου 2005 και, όλο αυτό το διάστημα ήταν ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια στο ποδόσφαιρο, ενώ απέκτησαν τρία παιδιά, την Chanel, τον Cristian και την Isabel.

Οι φήμες για χωρισμό είχαν αρχίσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω υποτιθέμενης νέας σχέσης του ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνη την περίοδο το ζευγάρι διέψευσε την κρίση.

Mετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, η Ilary Blasi πήγε για σαφάρι στην Τανζανία με τα παιδιά της. Η διάσημη τηλεοπτική σταρ δεν δίστασε να μοιραστεί μια γυμνόστηθη φωτογραφία με τους περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram. Όλοι υπέθεσαν τότε ότι δείχνει στον Totti τι χάνει.

Aπό την πλευρά του ο Francesco Totti διέψευσε την υποτιθέμενη σχέση του με τη Noemi Bocchi. Ο ιταλικός Τύπος είχε δημοσιεύσει ότι ο Totti είχε απατήσει τη σύζυγό του με την Bocchi. Η “Repubblica” είχε επισημάνει ότι η Ilary Blasi και ο Totti θα μπορούσαν να χωρίσουν έπειτα από 20 χρόνια κοινής πορείας και 17 χρόνια γάμου. Ο Totti διέψευσε τις φήμες με ανάρτησή του στο Instagram: “Είναι fake news. Ειλικρινά, είμαι πολύ κουρασμένος να πρέπει να διαψεύδω τις φήμες

Tώρα έρχεται το δημοσίευμα της “Corriere della Sera”, το οποίο αναδημοσιεύει η ισπανική Marca, να ανατρέψει τις φήμες και να αποδώσει την ευθύνη του χωρισμού στη διάσημη παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης, η οποία τελικά φέρεται να είναι εκείνη που απάτησε τον Totti.

H “πέτρα του σκανδάλου” λέγεται ότι είναι ο νεαρός personal trainer Cristiano Iovino. Είναι από τη Ρώμη και του αρέσει πολύ να ταξιδεύει ενώ ανεβάζει τις περιπέτειές του στο instagram.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Totti βρήκε μηνύματα που αντάλλασσε η Ilary με τον Cristiano. Ήταν μετά τα μέσα Αυγούστου πέρυσι, όταν ο Totti ανακάλυψε πως τα μηνύματα που αντάλλασσε η σύζυγός του με τον Cristiano Iovino δεν είχαν καν φιλικό περιεχόμενο. Ήταν κυρίως φλερτ ή κάτι άλλο. Τα γραπτά μηνύματα στο κινητό της ήταν αποκαλυπτικά. Παραλήπτης και αποστολέας ήταν ο Cristiano που δεν είναι φίλος ούτε καν γνωστός του Totti.

Σε αυτό το σημείο, σύμφωνα και πάλι με όσα υποστηρίζει η Corriere, ο Francesco Totti θα είχε “συνειδητοποιήσει” τι συνέβαινε, βλέποντας πλέον με άλλο μάτι εκείνες τις δεκαπέντε μέρες τον μήνα που περνούσε η γυναίκα του στο Μιλάνο για δουλειά: “Ο Totti θα ένιωθε εξαπατημένος. Ψάχνοντας, ρωτώντας, θα είχε βρει επιβεβαίωση”. Και μόνο τότε, θα είχε ξεκινήσει μια γνωριμία με τη Noemi Bocchi, επισημαίνει το δημοσίευμα.

Και μπορεί το PipolGossip να υποστηρίζει ότι ο Cristiano Iovino παρηγορεί την Ilary Blasi με φιλικό τρόπο μετά τον χωρισμό, αλλά μάλλον διόλου φιλικός δεν είναι ο τρόπος και όχι πρόσφατη η σχέση του με την Ιταλίδα παρουσιάστρια.

instyle.gr