Francesco Totti: O θρύλος της Ρόμα χωρίζει έπειτα από 20 χρόνια σχέσης
1 year, 9 months ago
6

Σαν βόμβα έπεσε στην ιταλική showbiz ο χωρισμός του Francesco Totti με την Ilary Blasi έπειτα από 20 χρόνια κοινής πορείας, ενώ εδώ και μήνες είχαν προηγηθεί φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης.

Η παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης, Ilary Blasi, ανακοίνωσε το τέλος του 17χρονου γάμου της με τον θρύλο της AS Roma Francesco Totti σε δήλωσή της το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

imago images
EPA

Έπειτα από 20 χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Francesco  τελείωσε” – έγραφε η δήλωση της Blasi και πρόσθεσε: “Ωστόσο, η διαδικασία χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα κάνω άλλες δηλώσεις. Καλώ όλους να αποφύγουν τις εικασίες και κυρίως να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου”.

LaPresse/Falcone

Από την πλευρά του ο Totti απηύθυνε, επίσης, έκκληση για προστασία της ιδιωτικής ζωής, ιδιαίτερα σε σχέση με τα παιδιά του, λέγοντας στο ANSA: “Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση του γάμου μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, είναι αναπόφευκτη”.

football365.com

Εδώ και μήνες διατυπώνονταν εικασίες ότι το ζευγάρι ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού, που τροφοδοτήθηκαν από φήμες ότι ο Totti είχε σχέση. Ο Totti και η Blasi είχαν διαψεύσει τον Φεβουάριο τις φήμες χωρισμού, που ωστόσο επιβεβαιώθηκαν μήνες μετά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία λαμπερή τελετή στην εκκλησία της Ρώμης S. Maria dell’Ara Coeli τον Ιούνιο του 2005 και απέκτησε τρία παιδιά, Cristian, Chanel και Isabel.

Afp
instyle.gr